2017 m. vasario 14 d., antradienis

Sportas namie merginoms

Sportas namie merginoms Sporto programa moterims nereikalaujanti įvairios įrangos! Patarimai atletėms, kurioms rūpi sportas namuose. Specialiai merginoms: viskas apie jūsų užpakaliuką!

Sportas namie merginoms
Nenorite leisti pinigų brangiems sporto klubams? Visų pirma prieš pradedant treniruotes ir po jų būtina atlikti tempimo pratimus. Tempimo pratimai yra būtinybė, jei norite. SPORTO NAMUOSE KALENDORIUS PRADEDANČIOSIOMS.


Sportas namie merginoms
Judam kartu jau 4-tus metus Lietuvos (ir ne tik) moterims siūlo sportuoti namuose. Net ir 15 minučių lengvos mankštos namuose gali pakeisti sveikatos būklę. Tačiau šitas straipsnis yra skirtas tiems, kurie namuose turi stalą, kėdę, ir porą metrų. Kartais būna tokios situacijos, kad lankyti sporto klubą nėra sąlygų. Pratimų veiksmingumui neturi jokios įtakos, ar jums labiau patinka netrukdomai sportuoti namuose, ar, užsidegus sportine aistra, treniruotis grupėje. Nesvarbu, ar važinėsi gryname ore, ar naudosies dviračio treniruokliu namuose, - tai vistiek bus idealus sportas.


Priklausomai nuo apkrovos, per 30 minučių. Ar riboti finansai verčia atsisakyti narystės sporto klube? Nepriklausomai nuo priežasties, Jūs galite treniruotis namuose.

Sportas namie merginoms
DELFI - Norisi dailesnio pilvuko, bet trūksta laiko ar pinigų lankytis sporto salėse? Siekti šios svajonės galite ir namie. Kasmet atsidaro naujų sporto ar sveikatingumo klubų (SSK) ir tokių klubų populiarumas vis auga. Yra žmonių, kurie mieliau norėtų treniruotis savo namuose.


Sudarome mitybos ir sporto rekomendacijas, kiekvienam individualiai. Raskite pigiausius maisto papildus Atletiškas. Prieš rytinę pilvo preso treniruotę „Sporto biržos" trenerė Vlada Musvydaitė. Dažnai merginai užpakaliukas tampa probleminė vieta, ypač jei jis ne toks stangrus ir tvirtas. Dailinant užpakaliuką svarbiausia raumuo, o raumenį vystyti galima tik sporto pagalba. Gali ją atlikti namuose nors ir kasdien.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...