2017 m. vasario 13 d., pirmadienis

Sprando ataugos

Sprando ataugos Viena stambiausių arterijų – stuburo – eina būtent per stuburo ataugų. Ištarus žodį – sprandas, įsivaizduojame užpakalinę. Viršutinė, dengiamoji, kaklo slankstelių plokštelė iš šonų atskirta vertikaliu kauliniu apvadu – kabliuko formos atauga, esančia netoli kaklo slankstelių skersinių.

Sprando ataugos
Nuo visų tų ataugų ir druskų - jokių vaistų tikrai nėra. Užspaustos kaklo kraujagyslės50 žin. Pratimai sprando ir galvos smegenų kraujotakai gerinti - Neptūnas. Nepamirškite pratimus pakartoti tiek kartų.
Sprando ataugos
Kaklo skausmas; - Ūgio mažėjimas; - Juosmens skausmas; - Sprando skausmas; - Nugaros skausmas; - Sprando sustingimas; - Juosmens.


Sveikos mamytes, pagaliau radau savo sveikatos negalavimu priezasti, tarp 6-7 kaklo slanksteliu formuojas kaulines ataugos. Pasislinkę slanksteliai gali suspausti kraujagyslę arba nugaros smegenis, jų ataugas, - pasitaiko tokių komplikacijų. Druskos“ tikrąja to žodžio prasme stubure nesikaupia. Reiktų tą būklę vadinti stuburo osteochondroze. Tai savotiška artrozės forma, tik čia. Ai,tikrai kad senatve:)Kaip tu sakai:eina viskas velniop:)Na einu,nes uzsukau tik trumpam. Manoma, kad ataugos gali pradėti formuotis dėl netinkamos mitybos, kai vartojama per daug cholesterolio turinčio maisto.


Kita dažna priežastis – antsvoris ir.

Sprando ataugos
Jeigu yra nustatytos ataugos kaklo srityje, tai greičiausiai jų yra ir kitose. Osteochondrozės atveju pažeidžiami stuburo slanksteliai, tarpslanksteliniai diskai, stuburo raiščiai. Visuomenėje osteochondrozė vadinama stuburo ataugomis. Kaip įveikti nugaros ir kaklo skausmus? Pradžia – kaklo slankstelių, išskyrus atlantą ir ašį, skersinės ataugos.


Pabaiga – pakauškaiulio žvyno apatinė sprando linija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...