2017 m. vasario 11 d., šeštadienis

Tigro akis papuosalai

Tigro akis papuosalai Viduramžiais tigro akis buvo naudojama kaip amuletas prieš užkeikimus. Geležinė tigro akis – uoliena, susidariusi iš tigro akies, raudono jaspio, hematito. Papuošalai ir mineralaijuvelyrinių dirbinių ekspozicija.

Tigro akis papuosalai
Trollbeads: Tigro Akis - Romėnų kariai nešiodavo tigro akies akmenį, nes tikėjo, kad jis. Sukurk Savo Individualų Papuošalą; Padovanok Nuostabią Dovaną. Tigro akis – nebrangus akmuo, todėl imitacijos bei sintetiniai akmenys.


Dalia on 2012-04-17 with Komentarų: 0.

Tigro akis papuosalai
Universali agato apyrankė su tigro akies akmenimis. Su tigro akimi nenuobodžiaujama, ji padeda įgyvendinti svjones, siekti tikslo. Rankų darbo žalvarinis kaklo papuošalas su tigro akimi ir varine grandinėle. Visas papuošalo ilgis (su grandinėle). Yra agregatų, kuriuos tigro akis pereina į sakalo akį (mėlyna). Tokie akmenys yra naudojami papuošalai su tigro akis. Tigro akis, akmenys, natūralūs akmenys, pusbrangiai akmenys, sintetiniai akmenys, karoliukai.


Papuošalų komplektas: grandinėlė su pakabuku, žiedas, auskarai. Obsidianas, Oniksas, Perlai, Rodonitas, Rožinis kvarcas, Tigro akis, Topazas, Žadeitas.

Tigro akis papuosalai
Naudodami ametistą kaip akmenį, papuošalą arba dovaną kitiems. Auskarai "Tigro akis" - Tigro akies akmuo, pasidabruota, sidabro auselės ir kiti unikalūs. Sidabriniai ir žalvariniai papuošalai tiesiai iš gamintojo Druskininkuose! Saugantis akmuo, stabilumo ir ramybės simbolis.


Akmuo pavadintas dėl panašumo su tigro akimi. Unikalūs ir stilingi papuošalai iš tikros odos, tauriųjų metalų, brangiųjų akmenų, šovinių gilzių, Swarovski kristalų ir nuoširdaus kūrybos lašelio. Apyrankės, auskarai ir vėriniai be nikelio. Swarovski, stiklo, akrilo, plastiko, metalo ir pusbrangių akmenų karoliukai bei metalinės detalės be nikelio. Ieškom tigro akis apyranke papuosalai ranku darbo. Vyraujančios spalvos: Juoda ir ruda.


Kitos naudotos medžiagos: Sutažo juostelės, čekiško stiklo biseris. Akmuo - Tigro akis, sendinto sidabro spalvos detales. Geriausia nešioti papuošalą ant kairės rankos, ir taip, kad akmuo. Puikiai tinka rankdarbiams, sagėms, papuošalams gaminti. Pakabukas su tigro akimi 82% nuolaida.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...