2017 m. vasario 27 d., pirmadienis

Zodziai apie vaikyste

Zodziai apie vaikyste Gražūs žodžiai ir prasmingos žymių žmonių mintys apie vaikystę. Gražios ir gilios mintys, gražiausi žodžiai apie vaikus. Turbūt nėra laimingesnių vaikystės dienų už tas, kurios buvo praleistos su mėgstama knyga.

Zodziai apie vaikyste
Protingi, prasmingi, gražūs žodžiai apie gyvenimą. Posakiai, frazės, citatos ar mintys. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Vaikystė - tai didelė žemė, iš kurios mes visi kilę.


Zodziai apie vaikyste
Vaikai pasaulio grožį mato motinos akimis. Apsnigtoj pily svajonių bokštai tviska, Norų durys, sienos iš vilčių, Į rytojų eiti laumės juosta riša- Praeitin sugrįžti - nebeliks kelių! Norėčiau bent dienai grįžti į vaikystę. Dainos žodžiai: Juk kiekvienas mūsų žino, tą brangų žodį mama, Ir prisimena kaip jį taria, ten už vaikystės durų. Iš tiesų juk buvo gera, parbėgus sėsti prie stalo. Prasmingi žodžiai apie kūdikius, vaikus, mamas, motinystę. Visa ko pradžia, man atrodo, yra ten, toli vaikystėje, kur žmogus pirmą kartą supranta, kad.


Kiek iš mūsų viską paaukotų už galimybę, bent akimirkai sugrįžti į vaikystę. Nesusimaišykite, žemiau pateiktos.

Zodziai apie vaikyste
Grazus zodziai, paveiksleliai ir daina apie meile. DAINA: Paukstis Ir Zuvyte) - Duration: 4:03. Mieli tėveliai, Šiandien prieš Jus stovi Jūsų vaikai. Jie jau suaugę ir pasiryžę sukurti savo šeimą, kurioje augins savo vaikus. Graži vaikystė tave lydi, graži bus tavo.


Negrįžta žodžiai, kartą ištarti. Lietuviškų ir užsienio dainų žodžiai. Kai pagaliau sugrįši į savo vaikystės miestą, suprasi, kad ilgėjaisi ne miesto, bet vaikystės. Gyvenimas trumpas, bet žmogus jį iš. Aha, žodžiai beverčiai jei kartu nekeliauja atitinkami veiksmai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...