2017 m. kovo 19 d., sekmadienis

Ant kelio minkstas guzas

Ant kelio minkstas guzas Ant kurios nors kūno dalies atsiradęs guzas gali būti operuojamas, jeigu. Rimtą grėsmę kelia tie gerybiniai navikai, kurie išsivysto ant svarbių. Nors guziukas buvo susiformavęs po keliu, tačiau skausmas kilo lyg.

Ant kelio minkstas guzas
Tam, kad auglys neplistų į kelio sąnarį, merginai skyrė chemoterapiją. Labai į kelio skausmą dėmesio nekreipiau, tiesiog nusipirkau įtvarą ir jį naudoju, kai sportuoju. Ant dešinės alkūnės sąnario iškilo minkštas guzelis. Riebalinis guzas tai sumažėdavo, tai vėl iškildavo.


Ant kelio minkstas guzas
Tie guzai ir riebaliniai sukietejimai gali atsirasti bet kurioje kuno vietoje, galvoje, ant veido, koju, ranku – kur tik panores. Norėčiau sužinoti, ką dabar daryti: ant dešinės kojos, 15 cm žemiau kelio, atsirado guzas (5 cm). Kiek suprantu fiziologiją, tai jis atsirado ant. Tai yra lėtai augantis gėrybinis riebalinis guzas suformuotas iš riebalinės masės apjuostos standesne. Minkštokas, gan paslankus guzas čiuopiamas po oda, virš raumenų. Kaip galiu užkirsti kelią jos pasikartojimams? Sąnarių ligos - pakankamai dažna liga senatvėje. Kelio sąnario anatominė struktūra gana sudėtinga.


Blauzdikaulis, šlaunikaulis, girnelė.

Ant kelio minkstas guzas
Pas seserį ant kelio pamačiau mažą guziuką. Jis kietas ir slankioja kur tik pastumi. Kraupokai atrodo Galiu ir foto įdėti. Dabar vėl ima darytis panašus guzas - ne tik tos operuotos kojos. Dėl uždegimo kelio sąnaryje susikaupęs skystis patenka į pakinklio srities. Diskomfortas pakinklyje; - Tinimo, tempimo pojūtis per kelio sulenkimą; - Sunku sulenkti koją per kelį; - Matomas ir užčiuopiamas iškilimas pakinklyje. Kokios galėtų būti tų ataugų atsiradimo priežastys ir kodėl jos kelią įkyrų maudimą?


Tas guzas minkštas, galima pilnai paspausti. Aksida klausė: Man ant kairės kojos šiek tiek žemiau kelio sąnario atsirado guzas, kuris yra minkštas, neskauda. Guziukas ant vaiko rankos šeimos gyvenimą pavertė košmaru. Gydytojai kelia dvi versijas – jie gali būti dėl to, kad mažylis yra sirgęs plaučių. Gimdymo metu naujagimiui tenka pačiam prasiskinti sau kelią ir sugebėti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...