2017 m. kovo 27 d., pirmadienis

Azijines lelijos

Azijines lelijos Visų pirmą paruoškite tinkamai dirvą. Lelijas patariama sodinti purioje žemėje, kuriuoje gali būti šiek tiek. Nors vis dar populiariausios azijinės lelijos su į viršų nukreiptais žiedais, tačiau verta atkreipti dėmesį į lelijas, kurių žiedai nukreipti į šonus.

Azijines lelijos
Rūšinės, azijinės, rytinės ir vamzdelinės. Aldona Grišaitė minėjo, kad lelijų yra apie 100 rūšių, kurių dauguma auga Azijoje. Domina lelijų svogūnėliai gera kaina internetu? Sodink azijines lelijas, jeigu nenori rudenį iškasti.


Azijines lelijos
Jos nelepios, vienoje vietoje gali augti keletą metų. O kai pražys įvairiausių spalvų žiedais. Lauke auginama šių grupių hibridai ir veislės. Lelija - viena gražiausių sodo gėlių, kuri priskiriama daugiametėms svogūninėms žolėms. Trumpa video pamokėlė, kaip pasisodinti įsigytą lelijos svogūnėlį. Spalvingas lelijų žydėjimas puošia Editos Juozupaitienės sodybą. Dauguma iš jų pradeda žydėti 7-10 dienų vėliau kaip azijinės, nors yra ir. Auginti galima gėlynuose, vazonuose, lysvėse.


Prie pagrindo matosi smulkūs rudi taškučiai.

Azijines lelijos
Kiek dainų dainelių apie ją sudainuota, kokiomis istorijomis apipinta. Aukštis - 80 cm, sodinimo gylis - 15 cm. Lelijų svogūnėliai sodinami 20 cm atstumu. Geriausiai auga lengvoje, laidžioje vandeniui dirvoje, kad nepultų ligos, augalus. DELFI Foto yra paslauga, leidžianti Jums pasidalinti nuotraukomis su savo draugais. Daugiametės gėlės, vienoje vietoje nepersodintos auga 4–5 metus.


Ilona Zavestauskaitė-Simonavičienė, Rolandas Edita and Ruta Linkauskiene like this.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...