2017 m. kovo 18 d., šeštadienis

Didinamasis stiklas lupa

Didinamasis stiklas lupa Padidinimo stiklas, 10x didinimas, Ø25 mm, L-10x, 3. Iškilojo lęšio paviršius yra gaubtas į išorę. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš 15 Varle.

Didinamasis stiklas lupa
Features Comes with 2 LED lights Suitable for reading, PCB checking and more. Minkštas didinamasis stiklas: Didinimas:. Didinantys stiklai su papildomu apšvietimu.
Didinamasis stiklas lupa
Didinamoji lupa, tai nepakeičamas prietaisas. Kompaktiškas didinamasis stiklas 6x su LED! Kišeninis padidinimo stiklas (lupa) 10x!


Produktas pravers ne tik elektronikoje, bet i. Padidinamasis stiklas-blokelis National Geographic. Lupa su apšvietimu, kabinama ant kaklo. Kaina: $5,67 - Eyeglasses Jeweler 20X Magnifier Magnifying Glass Loupe LED Light Watch Repair. Nebrangiai ir su nemokamu pristatymu. Lupa² - (didinamasis stiklas) magnifying glass vertimas iš lietuvių į anglų kalbą su kirčiavimu ir tarimu profesionaliame lietuvių-anglų kalbų žodyne.

Didinamasis stiklas lupa
Parduotuvėje su didinamuoju stiklu kainas tyrinėja silpnaregiai. Glosbe-Wörterbuch Litauisch-Deutsch. UV spindulių lempute leis atskirti tikrus pinigus nuo netikrų.


Kodas: T88300 €0,94 3,25 Lt Lupa 90mm. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! MM 2LED šviečiamojo didinamąjį stiklą metalo. Baltą dienos šviesą skleidžianti stalinė lempa, į kurią įmontuotas didinamasis stiklas. Stovas su lupa 62MM (73500); 8; Jeigu norite matyti prekių kainas, reikia prisiregistruoti. Apvalios formos šviestuvas viduryje turintis didinamajį stiklą puikiai tinka manikiūro procedūroms.


Lūpa yra pats paprasčiausias optinis prietaisas; kartais dar vadinamas didinamuoju stiklu. Tai trumpo židinio nuotolis glaudžiamasis lęšis su aptaisais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...