2017 m. kovo 26 d., sekmadienis

Dizainas ir interjeras

Dizainas ir interjeras Lietuvos architektai ir dizaineriai. Visos interjero dizaino paslaugos - nuo interjero dizaino projekto koncepcijos iki detaliai išbaigto įgyvendinimo! Pavadinimas: MODERNUS NAMO INTERJERAS Metai: 2014.

Dizainas ir interjeras
Kokiais interjero motyvais tegul skamba mano. Atsidūrusios interjero prekių parduotuvėje, prisiminkite: namuose turi atsirasti gražūs ir tuo pat metu funkcionalūs daiktai! Kuriant savitus namus vienas svarbiausių akcentų – interjero stilius. Aštuonerius metus dirbu interjero dizaino, meninio dizaino ir architektūros srityje.


Dizainas ir interjeras
Esu baigusi VDA interjero dizaino bakalaurą ir dizaino magistrą, mokiausi. Tam, kad graži vizija taptų realybe, labai svarbu yra sėkmingas bendradarbiavimas tarp interjero dizainerio ir užsakovo. Interjero Dizainas: Profesionaliai Atliekamos Namo ir Buto Interjero Dizaino Paslaugos. Visuomeninių ir komercinių patalpų išplanavimas. Jaunos ir perspektyvios dizaino studijos DIZU interjero dizainerės kuria išskirtinius, modernius ir be galo jaukius namus, į kuriuos visuomet norisi grįžti. Naudojami skirtingi interjero stiliai bei įvairiausi jų ekonominiai lygiai.


Labai nuotaikingas komapanijos Parliament, užsiimančios grafiniu dizainu ir marketingu. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.

Dizainas ir interjeras
Butų interjero dizainas, namų, ofisų, grožio salonų ir restoranų interjero dizaino projektai Vilniuje. Architektų ir interjero dizainerių paslaugos. Originalus žvakių dizainas (foto) Žvakės gali būti ne tik šviesos, bet ir jaukumo šaltinis, be to, neretai jos virsta nepakartojama interjero detale. Planuojate statyti namą ar įsigyti butą? Siekiate, kad vizijos atitiktų Jūsų lūkesčius ir norite jas matyti. Interjero dizainas, 3D projektų vizualizacijos, projektavimo paslaugos.


Pagrindiniai interjero dizaino komponentai: efektyviai išnaudota erdvė ir racionaliai išdėstytos funkcinės zonos;; išskirtinė, šilta, maloni ir jauki estetika;; erdvumą. Esu laiminga, kad turiu galimybę taip jautriai prisiliesti prie žmonių gyvenimų. Juk erdvė, kurioje mes bendraujame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...