2017 m. kovo 30 d., ketvirtadienis

Idomus faktai apie pasauli

Idomus faktai apie pasauli Pateikiame 111 įdomių faktų apie pasaulį, kuriame gyveni. Pora dalykų garantuojame - juoko ir nusistebėjimo šūksnių tikrai bus. Kristaus buvo 400 milijonų žmonių, 1650 metais – 500 milijonų, 1750 metais – 800 milijonų.

Idomus faktai apie pasauli
Nuo tų metų žmonių skaičius Žemėje pradėjo labai. Neįtiketini faktai iš viso pasaulio, kuriuos privalote žinoti. Mokslo ir technologiju naujienos ir straipsniai, kuriu temos: Įdomūs faktai. Išgyvenęs sunkiausias pasaulyje kūdikis gimė 1955 metų rugsėjį.


Idomus faktai apie pasauli
Vyras apsilankė bjauriausiame pasaulio kalėjime: tai, ką jis pamatė, nustebino ir. Dalis ilgai slepiamos informacijos, pasirodo, kartais gali priversti suklusti ir nusijuokti, mat slepiami faktai yra daug labiau juokingi, nei trikdantys. Pasaulyje vyksta karnavalai – ar apie visus esate girdėję? Gairės: faktai, įdomūs faktai, įdomiausi faktai. Aliaskos vėliavą sukūrė 13-metų berniukas. Tarptautinis Antarktidos telefono kodas - 672. Vienintelė šalis, kurioje 1983 metais negimė nei vienas vaikas.


Skaityk, komentuok, dalinkis socialiniuose tinkluose! Dikensas visada miegodavo ir rašydavo atsisukęs į.

Idomus faktai apie pasauli
Po pasaulinio tvano išsigelbėję žmonės kalbėjo viena kalba. Internete kursuoja informacija apie kai kuriuos įdomius dalykus. Negaliu pasakyti, ar jie procentų tikri, pažiūrėkite, patikrinkite ir informuokite. Ar žinote, kurioje pasaulio dalyje žmonės emocingiausi? Visuose juose - išties įdomūs ir stebinantys faktai.


O šiandien netyčia užklydau į labai įdomų puslapį, kuriame paskelbti įdomiausi ir keisčiausi faktai iš viso pasaulio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...