2017 m. kovo 28 d., antradienis

Idomus faktai apie zmones

Idomus faktai apie zmones Apie žmogų yra daug įdomių, mums nežinomų faktų. Vienintelė žmogaus kūno dalis, kuri. Dažnai mes esame priversti nustebti – kiek mažai apie save žinome. Kiekvienas žmogaus pirštas per gyvenimą susilenkia maždaug 25 mln. Aistringai bučiuojantis sudeginama 6,4 kalorijos per. Per visą žmogaus gyvenimą padaro 3 milijardus dūžių. Net ir miego metu 60 vatų lemputei.


Idomus faktai apie zmones
Pateikiami įdomūs, neįprasti faktai apie pasaulį, žmones, netikėtus nutikimus ir kita. Tavo ausys ir nosis auga visą gyvenimą. Kartais užtenka atidžiau žvilgtelėti į save. Psichologai tvirtina, kad visi žmonės mėgsta pasvajoti ir tam skiria. DELFI - Pateikiame jums 10 dėmesio vertų faktų apie meilę. Kokia tikimybė, jog pavyks visą gyvenimą ilgai ir laimingai nugyventi su pirmąja. Pateikiame Jums dešimties faktų, kurių apie jį galbūt dar nežinojote, sąrašą.


Jeigu surinktumėte visas vieno žmogaus seiles, per gyvenimą jomis pavyktų. Todėl būtent jums surinkome kelis įdomius ir, ko gero, nežinomus faktus apie patį žmogų.

Idomus faktai apie zmones
Daug skaitantys žmonės daugiau pasiekia savo. Halo efektas dažnai lemia ir asmenybės vertinimą. Dažnai galvojama, kad patrauklūs žmonės vien dėl savo išvaizdos gali. Esama teiginių, kad žmonės kaip ir paukščiai gali justi magnetinius laukus.


Kai kurie žmonės turi daug įgūdžių, kurie leidžia jiems labai tiksliai save išreikšti neverbaliniu būdu – jie gali „siųsti“ dominavimo, simpatijos. Negalima pasakyti, kad tai yra blogas dalykas. Tyrimų rezultatai parodė, kad svajoti mėgstantys žmonės sugeba lengviau išspręsti problemas ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...