2017 m. kovo 17 d., penktadienis

Įstatinio kapitalo keitimas dėl euro

Įstatinio kapitalo keitimas dėl euro Bendrą informaciją apie su euro įvedimu susijusius pakeitimus bei prašymo įregistruoti. Prašymą įregistruoti dėl įstatinio kapitalo ir akcijų nominalios vertės valiutos. Keičiant uždarosios akcinės bendrovės įstatus elektroniniu būdu per.

Įstatinio kapitalo keitimas dėl euro
Dėl UAB "Sprendimas" įstatų keitimo, keičiant įstatinio kapitalo nominalią vertę litais į eurus Nr. Iki euro įvedimo dienos įsteigtų AB ir UAB įstatai turi būti atitinkamai pakeisti:. Sprendimą dėl įstatų keitimo, juose akcijų nominalią vertę ir įstatinio kapitalo dydį. Tuo tarpu įstatinio kapitalo dydžio eurais apskaičiavimas galės būti atliekamas padauginus.
Įstatinio kapitalo keitimas dėl euro
Po perskaičiavimo akcijų nominali vertė ir bendrovės įstatinis kapitalas turės būti išreikštas eurais euro cento tikslumu.


Primename jums, kad 2016 metais baigiasi dvejų metų pereinamasis laikotarpis, kurio metu turi būti konvertuota. Akcinių bendrovių įstatinio kapitalo dydis (ABĮ 2 straipsnio 3 dalis):. STATINIO KAPITALO NOMINALIOSIOS VERTĖS KEITIMO IŠ LITŲ Į. Lietuvos Respublikos euro įvedimo Lietuvos Respublikoje įstatymu. Liko vos 6 mėnesiai pakeisti įstatinį kapitalą į eurus. Beveik kiekvienas įstatų pakeitimas, susijęs su euro įvedimu, paskatino keisti ir kitus. LR akcinių bendrovių ir uždarųjų akcinių bendrovių įstatinio kapitalo ir. Kai keičiant įstatus dėl euro įvedimo kartu bus keičiamos ir kitos įstatų.


Įstatinio kapitalo keitimas dėl euro
Lito pakeitimas euru nepažeis apskaitos tęstinumo principo. Vertė litais reikš pagal neatšaukiamai nustatytą euro ir lito. Bendrovės įstatinio ÷ Euro ir lito perskaičiavimo ÷ Išleistų akcijų. Visų įmonių (AB ir UAB), įsteigtų iki 2015 m. TURI BŪTI PERSKAIČIUOJAMAS ir išreikštas eurais euro centų tikslumu. Akcininkų susirinkimo protokolas dėl uždarosios akcinės bendrovės įstatinio kapitalo dydžio ir akcijų nominalios vertės išraiškos eurais. Vadovaujantis priimtais įstatymais, nuo 2015 m.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...