2017 m. kovo 2 d., ketvirtadienis

Kaip pasiuti mova

Kaip pasiuti mova Nors šaltis šiek tiek atslūgo, kaklą ir gerklę nuo vėjo vis dar reikia saugoti. Todėl šį kartą LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“ paruošė. Drabužių mainų portalo manodrabuziai.

Kaip pasiuti mova
Laura dalinasi „pasidaryk pati“. Dvipusės kepurės ir movos komplektas,pasiūtas Kinderiai. Kepurytė ir mova yra pašiltintos medvilnės. Labai uzsinorėjau pasisiųti gražią kepurę vasarai, bet pritrūkau kūribiškumo doh.
Kaip pasiuti mova
Gal užvedus naują tema atsiras daugiau siuvančiųjų.


Pamokėlę norinčioms pasisiūti džemperį (palaidinę su gobtuvu). Jums reikės: Trikotažinės medžiagos (pagrindinės, gobtuvo pamušalui, apdailai); Žirklių. To connect with Dirbtuvėlės „Pasisiūk kepurę ir kaklo movą“, sign up for. Madingas, silta salikas mova, dvigubas apsukimas Madingas, silta. Hm… šį kartą tikslesnis pavadinimas, turbūt, būtų mova. Taigi, movai pasigaminti naudojau du megztinius. Jau pora gerų savaitėlių,kai apėmusi kažkokia siuvimo ,,manija. Vis išsitraukiu siuvimo mašiną ir bandau kažką pasiūti.


Kaip pasiuti mova
Jos buvo pasiūtos iš šilto tamsaus kailio, o vidinę jų pusę puošė tradicinis. Dešinėje pusėje (apatinė kišenė) parodyta, kaip siūti kišenę, kad ji. Prieš 6 dienas - Itin šilta termo audinio kepurė ir kaklo mova-šalikas, viduje su specialiu mikroliukso sluoksniu (toks kaip kailiukas), kuris puikiai sug. Turime puikų pasiūlymą – suteikite kėdei dar vieną galimybę jus nudžiuginti – aprenkite ją. Pasiūti naujus apdarus tikrai nesudėtinga. Iš medvilnės pasiūtos, minkštutės ir švelnios kepurės vaikams su mova – šiltiems ir jaukiems pasivaikščiojimams lauke.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...