2017 m. kovo 27 d., pirmadienis

Kelties mezgimas

Kelties mezgimas Visada norėjote išmokti megzti savo mažajam princui ar princesei kojinytes? Paprastai užkulnį mezgame lygiuoju mezgimu, tiek eilių, kiek yra akių ant šių dviejų virbalų. Kelties ir pėdos tiesiosios dalies mezgimas.

Kelties mezgimas
Mezgame melsvu siūlu, lygiuoju mezgimu. Nuėmus abiejose pusėse po 8 akis, kulno mezgimas baigtas. Pokalbiai apie mezgimą ir mus supantį pasaulį…. Taigi įprotis dirbti tiek, kiek turi jėgų, pasikeitė į tai, kad reikia eiti miegoti tada, kai nueina vaikas, ir keltis šeštą ryto.
Kelties mezgimas
Tai šita pamokėlė skirta tikrai jums.


Kojinės pamokos mezgimas bus iš 2 dalių. Kitų numegztos vilnonės kojinės vyrui paprastai būdavo siauros per keltį. Kyla klausimas, ar ne tuščiąja eiga, nepaisant to, kad mezgimo kojinės - vadinamieji. Nereikalingos kilpos yra tik forma kelties pleištus - plačiausią dalį kojinių. Batelių mezgimas susideda iš 4 dalių: 1. Mezgimas Kilpos Sagai Ismezgimas 1 mp3. Nenori niekur keltis, kuria nuostabius rankdarbius, o į mokyklą vaikus gabena šiaudinėmis valtimis. Naujoje laidoje „Pabusk su TV1“ nebus dešimties minučių pokalbių apie mezgimo čempionatą.


Kelties mezgimas
Kepure salmas vaikiskos kepures mezgimas - čia rasi skelbimų, atitinkančių. Metukų mergytės pėdutės ilgis 11,5 cm, o keltis (apie pėdą) 14 cm. O jūs visos kojines mezgat pagal tą, kur mezgimo mašinos instrukcijoj yra. Ar nesvarstote iš Marijampolės keltis į didmiestį? Tai nosį siaurindama pirmus 4 kartus mažinau akis tik kelties dalyje, pėdą ilginau kaip ir siūlo schema trumposiomis eilėmis, prieš pat galiuką trumposiomis net.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...