2017 m. kovo 25 d., šeštadienis

Labanakt zinutes

Labanakt zinutes Jau saulutė nusileido, laikas vėl užmerkt akis. Mažos laimės žvaigždės supasi aukštai, miego angeliukas šypsosi šiltai, akys užsimerkia, miegas greit ateis ir nuklos padangę nuostabiais sapnais. Prieš užmiegant norečiau pamatyti tave, Noriu matyti tą šiltą tavo akių žvilgsnį, Nuo kurio man būna labai gera.

Labanakt zinutes
Gražiausi labanakt SMS bei palinkėjimai labanakt SMS žinute. Palinkėk savo artimam žmogui, draugui ar kolegai labanakt SMS žinute, jei negali būti šalia. Labanakt SMS sveikinimai ir tekstai.


Užgęsus šviesai danguje, Tu užburi mane.

Labanakt zinutes
Gražių SMS tekstukų rinkinukasGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia proga. Tik nesuprantu aš, kaip gali ramiai miegoti, kai kažkam labanaktis nepasakei. As ateisiu tyliai tyliai,kai jau tu miegosi. Atsibodo kiekviena karta sakyti zhmogui labanakt. Juk gali parashyti grazhu eilerashtuka.


Jis pades draugui ar zuikiui ramiai, saldziai, tave. Jeigu nemiga kamuoja, blusos kojas tau bučiuoja, apsiversk ant kito šono, nors tai būtu nemalonu. Neoriginaliems originalios labanakt žinutės. Miegas zemen nusileis, sapnas pas tave ateis.

Labanakt zinutes
Si naktis yra rami, net nepajunti kaip uzmiegi. As savo bendradarbei buvau issiuntus zinute neva kokia ji pasileidele, nes turi vaikina. Rasiau vaikinui sms vakare: "labanakt katuk bučkis. As esu ateivis pasivertes tavo telefonu, kada tu skaitai sia zinute as.


Draugystės pradžioje tikrai malonu keltis ir gultis su mylimojo palinkėjimais „labas rytas“ ir „labanakt“. Jei jis kas rytą arba vakarą atsiunčia žinutę, kurioje tiesiog pasisveikina arba palinki labos nakties, greičiausiai. Net naktimis kai nėr taves, dvi pagalves šalia dedu. Viena iš jų tai mano meilė apglėbus ją as užmiegu. O ne ignoruoja savo partneriu neramias zinutes. As tariu labanaktis savo mazutei, savo mylimai zvaigzdutei.


As be taves, kaip gele be saules, kaip zuvis be vandens, kaip paukstis be dangaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...