2017 m. kovo 19 d., sekmadienis

Lombardai vilniuje stotyje

Lombardai vilniuje stotyje Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. L, (naujoji autobusų stotis), Alytus.

Lombardai vilniuje stotyje
ABEKA" (Daiktų lombardas) Jums siūlo: Parduoti;; Pirkti tik nuo 39 - 350 LT;; Keisti;; Atrišti:. DOMINA VISKAS KAS TURI KOMERCINE VERTE Prisireikė pinigų? Papildoma adreso informacija: Autobusų stotyje.


Po susistumdymo su darbuotojai, plėšikai spruko.

Lombardai vilniuje stotyje
Pukė, Prekybos Namai Adresas: Pylimo g. Veiklos sritys: juvelyriniai dirbiniai ir bižuterija; lombardai. Juvelyriniai dirbiniai, stomatologinis. Išnuomojamos lombardo patalpos, esančios Savanorių pr. Gauti paskolą mūsų lombarduose paprasta! Vilnius, Naujamiestis, Savanorių pr. Galite užstatyti beveik bet kokį daiktą, kuris turi vertę.


Užstatu imame bet kokios būklės auksą, sidabrą. Paskelbus dailininkės paiešką viename sostinės lombarde buvo.

Lombardai vilniuje stotyje
Geležinkelio stotis, 21 kasa), Naujamiestis, LT-02100 VILNIUS. Stoties prostitutes pavertė princesėmis: klientai garbino net. Stoties gatvėje esančio lombardo vadovas Dainius Banelis. Liudytojas taip pat pažymėjo, kad telefoną M. Matačiūnas iš karto užstatė lombarde ir už jį gavo. Taip pat įsitikinome, kad kai kurie lombardai nesibaimina užstatu priimti ir vogtus daiktus. Užstatyti daiktai laikomi saugyklose, o lombardų seifuose yra tik tą dieną.


Kauno autobusų stotį siūloma pavadinti nusipelniusio kauniečio vardu. Pastarąsias už 1100 litų pardavė stoties rajone esančiame lombarde. LT-76301, ŠIAULIAI Vertenybė, lombardas, S. Lombardai, komiso parduotuvės Šiauliuose. Klaipėdos autobusų stotis su komerciniu administraciniu centru Butkų Juzės g. Algirdo Jono Bučinsko lombardas Bažnyčios g. Vilniaus lombardo rekonstrukcija į prekybos centrą. Informacija švieslentėje traukinių stotyje labai aiškiai kalba, kad.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...