2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Lsp ir vilniecio kortele

Lsp ir vilniecio kortele Vilniečio kortelę galite įsigyti bei ją papildyti visose bilietų platinimo vietose. Turint galiojantį bilietą, pažymėtą kortelėje, galima iš vienos. Prisijunk, jei nori užsisakyti naują LSP, pratęsti galiojimą ar su liūdesiu pranešti apie.

Lsp ir vilniecio kortele
Keisk savo turimą LSP su senu Vilniaus e-bilietu į naują LSP su integruota. Ar galėsiu savo turimą ISIC ir LSP kortelę pildyti elektroniniais bilietais. DNB nemokamo persigaminimo akcija galioja iki Vasario 20 d. Pavyzdžiui, daugelis studentų pildosi LSP su integruotu e.
Lsp ir vilniecio kortele
Atskirai vilniečio kortelė kainuoja 3 ar 4 Lt, tiksliai nepamenu.


Lietuvos studento pažymėjimą (LSP), nuo gegužės juo, kaip. Persėdant būtina dar kartą priglausti e-bilieto kortelę prie komposterio. Kontrolės metu reikės parodyti galiojantį LSP ar ISIC pažymėjimą. Studentų atstovai rado būdą, kaip pagreitinti studentų pažymėjimų (LSP) išdavimą. Be to, bilietų tikrinimas veiks ir su LSP papildytais bilietais! Na ir ilipus kontrolei as kaip visada pateikiau savo LSP ir vilniecio kortele, man paaiskino kad jis nepazymetas, pasakiau kad as dar nesusipazines su nauja. E-bilieto kortelės parodymas vairuotojui tai ne kontrolė, nes neaišku, ar jis papildytas.


Kaunas irgi katerogiškai neatmeta priekinių durų tvarkos.

Lsp ir vilniecio kortele
Lithuanians Students Identity Card – LSP. LSP bei studentų savivaldų veiklos, į kurį. Programėlė taip pat veikia ir su LSP kortelėje. LSP nuolaidų programa, Daivos Visockienės baldų parduotuvės, Nemokami. Sveiki, nerandu informacijos, ar kudikiui yra korteles duomenys o ne.


Konrado Jurnos bei Vilniecio kortele Radusiam atsilyginsim Skaityti. LSP vairuotojo pazymejimas tapatybes kortele ir t t Skaityti daugiau. Download "vilniecio kortele naudotojo gidas" MP3 Free. Piniginė - Ketvirtas žingsnis: Viešojo Transporto Bilietas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...