2017 m. kovo 17 d., penktadienis

Marinuotos morkos garnyrui

Marinuotos morkos garnyrui Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Norėdamos paruošti įvairesnių garnyrų, šeimininkės morkas naudojo ne tik žalias ar virtas, bet ir marinuotas. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.

Marinuotos morkos garnyrui
Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Paieškos rezultatai - morkos garnyrui. Marinatas: 1 l vandens — 40 g druskos, 40 g cukraus, virkite 10 min. Nuvalytas morkas susmilkinkite, pavirki.


Marinuotos morkos garnyrui
Nejau taip nepopuliaru (nemadinga) marinuoti morkas, kad si temele. Marinuotos morkos su cinamonu - 1000receptų. Morkas nuskuskite, dideles perpjaukite pusiau. Vandenį, vyną, citrinos rūgštį, aliejų sumaišykite. Pavadinime nesuklydau, parašiau – nemėgstantiems, ne veltui. Mūsų šeimoje morkas mėgsta tik mažoji.


Tikras gardumynas garnyrui prie mėsos, vištienos ar šiaip kaip užkandis. Retas kuris mėsą ar žuvį valgo be bulvių, ryžių, daržovių - garnyras yra. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol morkos suminkštės, bet neištiš.

Marinuotos morkos garnyrui
Ingredientai: petražolės (1 šakelė), morkos (2 vnt.). Morkų receptai, patiekalai su morkomis. Greitai marinuotų pievagrybių salotos.


Galima valgyti kaip atskira patiekalą, galima kaip garnyrą prie žuvies, mėsos, vištienos. Ant jų suberiam obuolius, patroškinam 5 min, beriam morkas. Galima duoti kaip garnyrą prie karštų patiekalų. Jums reikės: 200 ml pieno; 100 g sviesto; 12 vidutinio dydžio morkų; 1 valg. Plonais griežinėliais pjaustytų morkų (šis variantas nuotraukoje). Tinka ir kaip garnyras, ir kaip salotos, ir kaip padažas mėsai ar ryžiams.


Yra idetas marinuotu cukiniju receptas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...