2017 m. kovo 24 d., penktadienis

Mažosios bendrijos steigimas kaina

Mažosios bendrijos steigimas kaina Mažosios bendrijos (kai valdymo organas - narių susirinkimas) įregistravimas. Steigiant mažąją bendriją elektroniniu būdu: - visi steigėjai privalo turėti. Ar sudėtinga steigti mažąją bendriją?

Mažosios bendrijos steigimas kaina
Mažąją bendriją steigti nesudėtinga, nes yra parengti mažosios bendrijos pavyzdiniai steigimo dokumentai. Didžiausias MB privalumas – nereikia įstatinio kapitalo. Steigiant UAB reikia turėti 10 tūkstančių litų, o tai atbaidydavo nemažai.


Mažoji bendrija (MB) – tai privatus juridinis asmuo su ribota civiline atsakomybe.

Mažosios bendrijos steigimas kaina
Ją įsteigti kainuoja pigiau ir užtrunka trumpiau, negu steigiant UAB;. MB steigimas Vilniuje ir Kaune - nuo 179 €. Sužinok daugiau, gauk NEMOKAMĄ konsultaciją! Pateikiami dokumentai VĮ Registrų centrui (registravimo kaina 178,20 Lt). Patogiausia ir pigiausia mažąją bendriją steigti elektroniniu būdu per Registrų centro klientų savitarnos sistemą. Elektroniniu būdu įmonė steigiama prisėdus. UAB steigimas internetu iš viso, 259 EUR.


Galite rinktis, kaip norėtumėte, kad būtų įsteigta Jūsų įmonė: elektroniniu ar notariniu būdu. Pasitarkite ir suraskite Jums tinkamiausią verslo statusą!

Mažosios bendrijos steigimas kaina
Steigti įmonę internetu yra greičiau ir pigiau, tereikia verslininko elektroninio parašo. Verslo pradžia: kiek kainuoja įmonės steigimas? MAŽOJI BENDRIJA (MB) + APSKAITA nuo 199 Lt. Minimali apskaitos vedimo kaina įmonėms-ne PVM mokėtojoms yra 199 Lt.


Pavyzdinė uždarosios akcinės bendrovės steigimo akto forma. Greitas ir patikimas bendrijų steigimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...