2017 m. kovo 21 d., antradienis

Megzti vaikiski rubeliai su schemomis

Megzti vaikiski rubeliai su schemomis Gal kas galėtų įdėti kelnyčių berniukui 1,5 metukų tikslią schemą? Megztos kelnės :Rūbai vaikams50 žin. Viskas mažiesiems berniukams(schemos)50 žin.

Megzti vaikiski rubeliai su schemomis
Buvau užklaususi klostuoto sijonėlio mezgimo raštų, bet kažkaip vangiai. Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. Vaikiški nerti drabužiai - Страница 3215 žin. Mezgimo schemos kūdikių drabužiams - 20 p.
Megzti vaikiski rubeliai su schemomis
Kelnių mezgimas paprasčiau: Kelnytes pradėkite megzti nuo apačios į viršų; reikės dviejų vienodų detalių.


Merino vilnos nykštuko vaikiška kepurė Pranešimą. BIBLIOTEKA-mezgimo schemos , BIBLIOTEKA-nėrimo schemos Suknelė Rūbai. Megztas pereinamų spalvų šiltas komplektas: šalis, kepuraitė ir riešinės. Megzti kūdikių rūbeliai, megzti rubeliai kūdikiams ir vaikams: megztukas, liemene, suknele, megzta suknele, komplektukas, komplektukas naujagimiui. Paskutiniu metu labai išpopuliarėjo megztos suknutės. Mezginiai vaikams ir jų tėvams, schemos, pavydžiai (72 psl.).


Mažytės gavosi, tikiuosi, kad važiuosim su jomis namo :) Megzta tiesiog gerosiomis akimis.

Megzti vaikiski rubeliai su schemomis
Kaip turi raštą, schemą,tai ne taip ir sunku. Sveikos mamytės, Gal kas norėtu megztų nertų rūbelių savo vaikučiams bet. Pigiausi rūbai kūdikiams Lietuvoje. Megzti megztiniai, megztiniai su schemomis, vyriski, mezgimas, moterims. Komplektas dvispalvis baltų ir. Kepurytė naujagimiui "Ežiukas" Pamokėlę kaip megzti su nuotraukom radau.


Kartais vaikai pametėja gerų idėjų :) Turėjom vaikiškus batus, kurių neavėjo, nes jie. Schemose jis skaičiuojamas kaip vienas, nors pats sudarytas iš dviejų dalių. Tema: Schemos- skaros, rūbai, Pateikė: Kristut, p.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...