2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Mociutes virtuve

Mociutes virtuve Iš močiutės receptų skrynelės: švilpikai. Savo receptą ji atsiuntė konkursui „Mano virtuvė kvepia rudeniu“. Reikalingi produktai: 1 kg maltos vištienos.

Mociutes virtuve
Juodas humoras, juokingi paveikslėliai ir juokingi video prikolai kitokio humoro portale Demotyvacija. Tai senas mano šeimos receptas – močiutės firminiai sausainiai. Julijos virtuvė: puikusis močiutės obuolių pyragas. Kas padeda pamiršti visus nemalonius dalykus?


Mociutes virtuve
Tai štai – Arvydo močiutės sausainiai. Receptą tą jau laikau porą metų turbūt. O buvo taip: kažkada Arvydas atvežė mažą dėžutę sausainių. DELFI - Močiutės receptų knygoje galima rasti nuostabių atradimų. Kartais, kai norime kažko paprasto, naminio, sotaus ir nebrangaus, senieji. Interjeras prieš ir po: kaip mažas močiutės butukas tapo jaukiais namais. Išvertus sieną tarp koridoriaus, virtuvės ir kambario, bendroji erdvė. Stengdamiesi sutaupyti pinigų sunkiais laikais italai atsisveikina su greitu maistu ir grįžta prie tradicinių, namie gaminamų patiekalų - močiutės.


Iš labo savaitgalio ryto, tuo metu, kai keliasi tik močiutės iš vaikystės prisiminimų, einame į virtuvę, karkas įguldome į gilesnį kepimo indą, dar.

Mociutes virtuve
Aš viską maišau medinių šaukštu (taip močiutės prisakyta). Ji parengė keletą paprastų, bet labai skanus patiekalai jūsų mokymą. Močiutė nusprendė išmokyti jus savo parašo receptus. Sudėtis: 3 kiaušinių baltymai, 160 g cukraus, 1 šaukštas vanilinio cukraus, 100 g avižinių dribsnių, 1 šaukštas. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...