2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

Moldavitas akmuo

Moldavitas akmuo Meteorito energija padeda plėsti sąmonę, suvokti save kaip dvasią, prisiminti savo prigimtį, giliau pažvelgti į. Natūralūs akmenys grožiui, gydymui, meditacijai ir harmoningai aplinkai kurti. Papuošalai, rutuliai, kristalai, piramidės, kiaušiniai, linzės ir t.

Moldavitas akmuo
Savo paskirties vykdymo, buvimo tuo kuo esi. Jis formuojasi meteoritui krentantį žemę, kartu su tektitais. CIRKONAS – tai stiprus akmuo, sužadinantis savo vertės pajautimą, todėl, žmonėms su ryškiu ego. MOLDAVITAS skatina vidinę laisvę ir dvasinį augimą.
Moldavitas akmuo
Kas ateina į galvą išgirdus žodį „moldavitas“? O gal pagalvojate apie retą, gražų akmenį. A00084 8,23 EUR, Marmuras Konemara A00085 1,94 EUR.


Manoma, kad tai vienas iš galingiausių naujojo amžiaus akmenų - kristalų. Jis kietesnis už stiklą ir nepraranda. Obsidianas ar ne sitas akmuo naudojamas durklams pas acteku. Renkamą informaciją mes naudojame atpažindami Jus, kaip ankstesnį lankytoją ir rinkdami lankomumo. Agresyviausias” – ugninis agatas, pusiau permatomas rusvos spalvos akmuo. Nežemiškos kilmės akmuo, meteoritas, atklydęs iš dangaus ir „nutūpęs.


Moldavitas akmuo
Aurelija Lapinskaitė spalvomis žaidžia su pastele, derina jas su akmeniu, kriaukle. Dramblio Kaulo kranto tektitas, javaitas, moldavitas. Ankstesnis Lazuritas (lapis lazuli — lot. mėlynas akmuo): geriausia. Dvylikai Zodiako ženklų labiausiai tinkantys akmenys:. FPJ Moteriškas Auksinis Kaklo Papuošalas Pagrindinis Akmuo Granatas. Mažus akmenis, tokius kaip rubinas, ametistas, Apačių ašaros ar kvarcas galima.


Rėminamas į sidabrą ir nešiojamas ant bevardžio piršto. Tiks pakabukas, auskarai ar tiesiog gabaliukas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...