2017 m. kovo 18 d., šeštadienis

Montis magia batai

Montis magia batai Mammut Eiswand GTX, tai klasikiniam ir techniniam alpinizmui, ledo laipiojimui bei ekspedicijoms skirti batai. Italijoje gaminami batai, sukurti trekingui ir kalnų turizmui. Vaškuota oda suteikia batamas tradicinę išvaizdą ir yra visiškai neperšlampanti. Nepal Cube tai techniniam alpinizmui skirti batai. Pakankamai lengvi ir tuo pačiu šilti batai. Bato svoris sumažintas vidiniame pade naudojant anglies pluoštą ir.


Technologiškai pažangūs ir šilti batai su išimamu vidiniu bateliu.

Montis magia batai
Puiki alternatyva dvigubiems plastikiniams batams. Idealiai tinka kopti sudėtingas šiaurines. Trekingo batai su auliuku tinkantys pasivaikščiojimui mišku ar bekele net jei nešite sunkią kuprinę. Bato aule įkomponuota 3D flex technologija leidžia čiurnai. Pramogų organizatorius, nuomojantis laipiojimo sienelę Vilniuje ir rengiantis keliones į kalnus. Vaizdo siužete pasakojama į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis batus aktyviam laisvalaikiui, žygiams ar kelionėms kalnuose. Karštojo sezono bėda: ką daryti, kad nusiavus batus aplinkiniai nuo kvapo.


Montis magia KALNAMS KELIONĖMS NUOTYKIAMS ! Kayland Titan Forest GTX 190EUR Batai rimtesniam trekingui su didele kuprine. Posts about batai written by karalius. Geri žieminiai batai vertinant techninę pusę yra: Tvirtai laiko čiurną. Daugelyje turistinių ir alpinistinių batų, striukių ir kelnių naudojamos. Laipiojimo batai (parduoda, siūlo) Vilniuje skelbimas: Asolo kalnų batai Flame. Kas tai bebūtų - kalnų batai, palapinė, miegmaišis ar kitas turistinis inventorius, laipiojimo uolomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...