2017 m. kovo 2 d., ketvirtadienis

Naugarduko 100 stotele

Naugarduko 100 stotele Viešojo transporto (autobusų ir troleibusų) stotelės Naugarduko gatvėje. Paspaudus ant maršruto galėsite peržiūrėti stotelių sąrašą ir maršruto žemėlapį. Viršuje sąrašo galite pasirinkti jus dominančią transporto priemonę arba.

Naugarduko 100 stotele
Stotį ties „Spartos“ stotele, maršrutas nukreiptas į Naugarduko g. Autobusai; Troleibusai; Naktiniai autobusai. Vilniaus apskrities VPK Migracijos valdyba. Turbūt turi omeny stotelę "Burbiškės" ar "Naugarduko st.
Naugarduko 100 stotele
Tai galutinė 54 maršruto mikroautobuso stotelė.


Sveiki, Problema dėl neįrengtos autobusų stotelės, važiuojant į centrą 73 maršruto autobusu, šalia Migracijos valdybos. Maršrutai stotelėje: Greičiausio maršruto planavimas. Visuomeninio transporto stotelė 150 m. Vykimo instrukcija iš Saulėtekio alėjos į kiekvieną iš „Studijų turo“ stotelių. Kaune tai padaryti galima net keturiose vietose, komisariatų. Patalpa nuomai, Naujamiestis, Naugarduko g. SEB banko ir Šiaulių banko skyriai 100m. Artimiausia viešojo susisiekimo stotelė už 100 m;.

Naugarduko 100 stotele
Netoliese prekybos centras MAXIMA, viešojo transporto sustojimo stotelė.


Vilnius, Naujamiestis, Naugarduko g. GERA VIETA, BUTO LANGAI Į KIEMO PUSĘ. Dėl asmens dokumento keitimo kreipkitės į Migracijos valdybą Naugarduko g. Fabijoniškės ir 73 Vilkpėdė–Naugarduko g. Tikimasi, jog perkėlus dabartinę Užutekio stotelę prieš posūkį į Upėtakių g. Finnair“ penktadienį dėl streiko atšaukia per 100 skrydžių. Mažoji Ragainė" gamina beveik 100 rūšių salotas. Sirio AS 100: Radijo stotelė: President Taylor II: Antena 2: Boomerang 27W: Radijo stotelė 2: Alan-Midland 100+. IŠNUOMOJAMOS BIURO PATALPOS VERSLO CENTRE NAUGARDUKO G-VĖ 100, VILNIUS LAISVI PLOTAI 55 kv.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...