2017 m. kovo 22 d., trečiadienis

Pirmos komunijos albos

Pirmos komunijos albos Su šiais krikščioniškais rūbais vaikai atrodo išties puikiai! Pirmosios Komunijos rūbų nuoma Jūsų vaikų šventei. Kiekviena Jūsų vaikams pristatoma alba yra išvalyta ir išlyginta.

Pirmos komunijos albos
Parduodu sukneles pirmai komunijai Baltos trumpos yra 2 vnt - ūgiai: 128 cm ir 134 cm, kaina po 21 eur. Kreminė - ūgį rašo 152, mano mergaitės ūgis buvo 1. Primename, kad vaikučiams albas galite užsakyti tel. Vienodos albos gal būtų gražu, tačiau mūsų parapijoje prie.
Pirmos komunijos albos
Alba komunijai nauja - Nauja alba pirmai komunijai ugis 1. Liturginės albos nuomos kaina – 40 Lt. I Komunijai alba - VISAS KOMPLEKTA i KOMUNIJAI, SIUSTAS IS LENKIJOS, PRIDEDAMASLANKELIS IS GELYCIU, RANKINUKAS.


Gėlių mergaičių ir pirmos komunijos suknelės. Mišios ir, aišku, pilnas dalyvavimas Kristaus puotoje, priimant Jį Komunijos metu. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Kodėl šiai šventei siūlome būtent liturgines albas? Pirmos Komunijos drabužiu nuoma Susikūrėme tam, kad vienos nuostabiausių katalikiškų švenčių metu. Pirmoji Komunija yra ypatinga šventė.

Pirmos komunijos albos
Ta diena visam laikui liks tavo atmintyje. Parapijų, kuriose jau naudojamos „albos“, katechetai pastebi, kad tai padeda.


Kauno Arkivyskupijos Tribunolas yra pirmos instancijos Tribunolas, kuris, veikdamas Kauno. Mišių metu per Aukos liturgiją, o užsideda po Komunijos. Tereikia ištarti vienintelę frazę, ir tu jau. Taip pat bendrose iškilmėse Sutvirtinimą ir Komuniją tepriima tinkamai pasirengę. Jei sutvirtinamieji yra pirmosios Komunijos dar nepriėmę vaikai ir šiose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...