2017 m. kovo 19 d., sekmadienis

Prekes kudikiams is anglijos

Prekes kudikiams is anglijos Prekiaujame tik naujais drabužiais iš Anglijos, Vokietijos, Olandijos, Danijos ir kt. Išskirtinės, kokybiškos ir nebrangios prekės kūdikiams. Nauji vaikiški rūbeliai bei priemonės iš Anglijos Kūdikių drabužėliai.

Prekes kudikiams is anglijos
Mūsų parduotuvėje rasite ir kitas kūdikių prekes: rankšluosčius, pledus, kramtukus. Tik kokybiški vaikiški drabužiai iš Anglijos Babaluno, Minoti, MarksSpencer. Nauji rūbeliai gamintojo kainomis iš Lietuvos, Anglijos, Prancūzijos.


Prekės kūdikiams ir ne tik- Drabužėliai vaikams.

Prekes kudikiams is anglijos
Anksčiau siųsdavau giminaičiams į Angliją, jie persiųsdavo man. Tik paskutinį sykį iš 160prekių, vieną prekę ne tos spalvos įdėjo. Parduotuvėje "Prekės vaikams ir ne tik. Vaikiskos prekes – zaislai, vezimeliai, lovytes, kedutes, drabuzeliai , avalyne, kudikiu prekes – drabužiai. Drabužiai kūdikiams ir vaikams internetu už prieinamą kainą. Stengiamės, kad Jūs savo užsakytas prekes gautumėte kuo greičiau ir.


Balansiniai Dviratukai Kamuoliai Rogutės Keturračiai Paspirtukai Triratukai Čiuožyklos Karstyklės. Apranga, avalynė, dovanos ir kitos prekės kūdikiams ir vaikams ! Lietuvoje mažiausiomis kainomis su nuolaidomis.

Prekes kudikiams is anglijos
Pagrindinės mūsų prekės: angliškos, vokiškos, čekiškos ir lenkiškos pigios kokybiškos. Didžioji dalis mūsų parduodamos produkcijos atkeliauja iš ANGLIJOS. Pas mus rasite zinomu gamintoju rubeliu geromis kainomis. Title neaisku kur tu gyveni,ir kur tau siustis reiktu.


Nauji drabužiai kūdikiams (mergaitėms iki 12 mėnesių) importuoti iš Anglijos. Prekių ženklai: MMDadak, Babaluno, Minoti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...