2017 m. kovo 22 d., trečiadienis

Prijuostės siuvimas

Prijuostės siuvimas Pasisiūkite iš Spiral Swist audinio spalvingą prijuostę ir atrodykite stilingai. Siūkite su BERNINA siuvimo mašina! Tuomet rinkitės iš mūsų siūlomų prijuosčių.

Prijuostės siuvimas
Kurkite kulinarinius šedevrus kartu su TavoSapnas. Geltona prijuostė su gėlėtu dirželiu. Sveikos merginos, gal kas turit prijuostes ir virtuvines pirstines schemas?


Natūralių medvilnės, lino ar vilnos gaminių pirčiai nauda.

Prijuostės siuvimas
Tekstilės gaminiai pirčiai - natūralių medžiagų tekstilės gaminiai, gaminami Lietuvoje. This Pin was discovered by Daiva. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Išgarsėję Lietuvoje ir daugelyje kitų šalių, šios prijuostės (kvartukai) pasižymi retomis. Jei reikėtų sudaryti lengviausiai pasiuvamų dalykų penketuką, ši siūta prijuostė į jį liuoktelėtų ilgai negalvodama.


Nei didesni siuvimo įgūdžiai, nei siuvamoji. Kaip marškinius paversti patogia prijuoste – įraše. Reikės: vienų vyriškų marškinių, žirklių, medžiagos smeigtukų, kreidos ar specialaus žymeklio, siuvimo mašinos ir lygintuvo. Pradėjau siūti prijuostes ir jas padovanojau mamai, draugėms.

Prijuostės siuvimas
Daugiausia investuoti teko į svetainės kūrimą, siuvimo mašinos, kuri ne tik. Jūs pasirinkote norimą modelį tokio dydžio, kuris visiškai arba arba beveik atitinka jūsų matus. Dar kartą patikrinkite iškarpas, jas. Kai gėlė paruošta, galima imtis kišenės siuvimo.


Moteriškų kelnių be pamušalo siuvimas. Ją prisiūkite ant prijuostės pagrindo, tik pamatuokite, kad kišenė būtų centre, antraip – turėsite nelygią receptų. Prijuosčių siuvimas ir pardavimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...