2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Rozinis safyras

Rozinis safyras Ar žinojote, kad visų laikų populiariausias yra mėlynasis safyras? Tačiau, jei išvysite papuošalą su geltonos, žalios, baltos, rožinės, violetinės, oranžinės ar. Bendras brangakmenių svoris – 0,58 ct.

Rozinis safyras
Safyras – korundo šeimos brangakmenis. Dažniausiai pasitaiko mėlyni safyrai, tačiau safyrų gali būti įvairių spalvų, įskaitant geltoną, žalią, baltą, bespalvį, rožinį. Pavadinimas iš graikų „sappheiros“ arba sanskrito „sanipriyam“ – Saturno numylėtinis, o gal babiloniečių „sipru“ – rėžiantis, nes rėžia visas medžiagas. Stiprina dvasią ir altruizmą, padeda kelionėse.


Rozinis safyras
Tačiau nereikia pamiršti, kad jis padeda tik stipriems žmonėms. Dažniausiai būna mėlynas, bet pasitaiko ir kitų spalvų variacijų – rožinis, geltonas, žalias, bespalvis, rudas, kelių spalvų. Pasitaiko ir skirtingų safyrų formų. U�siregistruokite norėdami matyti kainas. Kategorija: Natūralūs spalvotieji brangakmeniai. Krištolas ir safyras skirti sėkmei ir aukštiems tikslams pasiekti.


Laimės akmenys pagal zodiako ženklą. Granatas, Ametistas, Akvamarinas, Deimantas, Smaragdas, Perlas. Rozinis safyras - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį.

Rozinis safyras
Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Akmenys: Rožinis safyras, spodumenas, rožinis turmalinas, rožinis kvarcas, rožiniai deimantai, rožinis špinelis, rožinis granatas, rubinas. Oranžinis, rusvas, rožinis ir visi kiti serdoliko atspalviai nėra karneolis.


Raudoni ir rožiniai: rubinas, granatas, koralas, turmalinas, rožinis. Mėlyni ir žydri: safyras, lazuritas, topazas, opalas, turkis, sodalitas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...