2017 m. kovo 26 d., sekmadienis

Rudens gerybiu kompozicijos

Rudens gerybiu kompozicijos Puikios rankdarbių idėjos iš rudens gėrybių! Rudenėlio šventė, ruduo, dekoracijos, rankdarbiai, lapai, rudens kompozicija, rudeninė. Panevėžio lopšelyje-darželyje „Kastytis“ vyko rudens gėrybių šventė „Dėdė Derlius aš esu – turtingiausias iš visų“.

Rudens gerybiu kompozicijos
Originalią rudeninę kompoziciją galima suformuoti kokioje nors dėžėje, dubenyje ar inde, sodinant ne tik viržius, bet ir apdėliojant samanomis. Vienos kompozicijos autoriai savo kūriniui panaudojo net nepigias daržoves – baklažanus. Spalio 11-15 dienomis Senamiesčio vid. O kur dar spalvingos rudens augalų kompozicijos!


Rudens gerybiu kompozicijos
Parodoje bus eksponuojamos rudens gėrybių kompozicijos, kurias pristatys jų autoriai, vaišinama įvairiausių veislių Lietuvoje išaugintais obuoliais. Panaudojant įvairias sukauptas rudens gėrybes sukurtos rudens kompozicijos, paveikslai. Rudens šventė Vilkyčiuose - Duration: 14:48. Visos kompozicijos buvo labai gražios. Stebino ir puokštės, kuriose atsispindėjo rudens spalvų grožis, meniniai sugebėjimai ir mokinių. Nei viena kompozicija nepraslydo pro akis – administracija parodoje dalyvavusias grupes ir jų vadovus apdovanojo.


Spalvingos mokinių atneštos rudens augalų kompozicijos puošė rudens gėrybių parodą. Biuras dėkoja Žemaičių Naumiesčio gimnazijos. Seniūnijos, bendruomenės, įstaigos ir įmonės, norinčios dalyvauti kūrybinių kompozicijų, floristinių kilimų iš rudens gėrybių konkurse, iki rugsėjo 24 d.

Rudens gerybiu kompozicijos
Stalą puošė spalvingos rudens gėlių kompozicijos. Gyventojų taryba savo įdomiomis mintimis ir darbeliais taip pat prisidėjo prie parodos. Išties šventė buvo šauni: stalai nuo vaišių lūžo, rudens kompozicijos akį traukė, išradingumas šventės dalyvių stebino, o muzikantas Dainius. Visą savaitę grožimės mokinių darbais.


Kviečiame pasigrožėti ir Jus mūsų mažųjų kūryba. Stebino iš rudens gėrybių padaryti miško gyvūnėliai, laivai ir lėktuvai. Ruduo – tai tas metas, kai gėrybių yra daugiausiai ir iš jų galime sukurti ką tik. Vaikai kartu su auklėtojomis darželio kieme darė įvairias kompozicijas, paveikslus iš susineštų rudens gėrybių, kurie ilgai puoš darželio kiemą. Panevėžiečiai gamtos gėrybių kompozicijas gali apžiūrėti ne tik Laisvės aikštėje, bet ir Gamtos mokyklos teritorijoje – čia surengta akcija. Rudeninės kompozicijos buvo sukurtos iš daržovių, vaisių, gėlių ar.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...