2017 m. kovo 26 d., sekmadienis

Samsung ekrano keitimas kaina

Samsung ekrano keitimas kaina Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei pardavimas. Tačiau gabūs ir patyrę Geros Taisyklos meistrai gali pakeisti tik ekrano stikliuką - tai padės Jums sutaupyti daugiau, nei pusę ekrano modulio keitimo kainos. Galinės kameros apsauginio stikliuko keitimas; Programų perrašymas (operacinės sistemos atnaujinimas).

Samsung ekrano keitimas kaina
Kiek kainuotu samsung galaxy s6 edge stikliuko keitimas? Darbus visada stengiamės atlikti tą pačią dieną. Keičiamas ekranas ir lietimui jautrus stikliukas.


Keitimo kaina su dalimis: Baltas 515 Lt.

Samsung ekrano keitimas kaina
Neskubėkite keisti viso ekrano, dažniausiai užtenka pakeisti tik viršutinį stiklą ir tai Jums. Galaxy telefoną, ar nenorite jo taisyti, nupirksime už Jums palankią kainą. Pagrindinis; Apie; Paslaugos; Kainos; Kontaktai. Jei ekranas rodo ir sensorika veikia, galima keisti tik stikliuką. SAMSUNG GALAXY S3 ekranas suskilo. S4 stiklo pakeitimas gal kas zinot? Sveiki,domina sony xperia z1 ekrano keitimo kaina,aciu.


Samsung S3 mini viršutinio stiklo keitimas. Dar daugiau sumažinome Ipad stikliukų keitimo kainas!

Samsung ekrano keitimas kaina
Po to noras praeina – pirmas ekrano keitimas per metus vis tiek. Nauja paslauga — telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas! Norėdami sužinoti konkretaus įrenginio stiklo pakeitimo kainą, prašome teirautis. Telefonų stikliukų keitimas, telefonų ekranų keitimas, operacinių sistemų remontas. Preliminarios mobiliųjų telefonų taisymo kainos:.


Planšetinio kompiuterio ekrano pakeitimas, nuo 15.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...