2017 m. kovo 19 d., sekmadienis

Sendaikciai kaunas

Sendaikciai kaunas Antikvariniai, kolekciniai, tarybiniai daiktai, senoviski baldai, lietuviski sendaikciai, Antikvariatas. JŪRATĖS SALONE, Kauno senamiestyje, prekiaujame. Kiekvienas baldas ar namų detalė į mūsų sandėlį atkeliavo į lagaminą susikrovęs dalį savo istorijos.

Sendaikciai kaunas
Dabar jie ramiai sau ilsisi ir laukia naujų šeimininkų. Sendaikčiai i skirtingus stilius, epochas. Tokių daugiau nerasite nei Kaune, nei, ko gero, kitur Lietuvoje.


Veiklos sritys: interneto parduotuvės; investicinė veikla; meno salonai ir galerijos, dirbiniai; sendaikčiai, antikvariatai.

Sendaikciai kaunas
Senovinės nebaigtos gaminti ROGES -"VAŽIOS". Patariame: Įsitikinkite, kad visi žodžiai parašyti teisingai. Pabandykite pakartoti paiešką įrašydami žodžius be. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Dar nebuvau pažįstama su Antanu, veždavausi daiktus iš Kauno. Kurį laiką Virginija sendaikčius veždavosi dar ir iš Klaipėdos, Kauno.


Dvaras garsėjo Joninėmis, į kurias suvažiuodavo Kauno inteligentija ir. Pamenate Kaune veikusį „Sekundės“ banką, kuris žadėjo išmokyti gyventi iš indėlių palūkanų? Pamokos truko labai trumpai ir nebuvo vykusios.

Sendaikciai kaunas
Modernaus ir klasikinio interjero puošmena namams – sendaikčiai. Lietuvoje prigijo mada originalių, vienetinių, niekur nematytų daiktų ieškoti senturgiuose. Medinis Alytaus rajone Daugų seniūnijoje parduodama tvarkinga medinė sodyba su ūkiniais pastatais. Kaune rengiamas tradicinis, didžiausias Baltijos šalyse sendaikčių ir antikvarinių daiktų senturgis „Laiko ratu“.


Karinis antikvariatas - GinkluPasaulis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...