2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Skelbiu.lt telefonai samsung

Skelbiu.lt telefonai samsung Be defektų, kampai sveiki, visą laiką naudotas su dėklu ir ekrano plėvele, nesenai uždėtas apsauginis ekrano. Nauji ir naudoti mobilieji telefonai kiekvienam. Samsung galaxy S5 telefoną (SM-G900F).

Skelbiu.lt telefonai samsung
Yra visi priedai, rudas odinis futliaras. Seną senučiuką telefoną ir dėl to jaučiu visuomenės spaudimą :D. Viskas apie mobilius telefonus » Bendros diskusijos.


Mobilieji telefonai internetu pigiau.

Skelbiu.lt telefonai samsung
Ismanieji mobilieji telefonai: samsung, nokia, lg, htc, sony, apple. Vyksta akcijos – įsigykite issimoketinai RDE. Didžiausias Lietuvoje skelbimų portalas Skelbiu. Privatūs mobiliųjų telefonų klonų ir kopijų skelbimai pardavimui, keitimui. Išmanusis laikrodis SAMSUNG Gear S2 Black R720 Akcija -17% Išmanusis laikrodis SAMSUNG Gear S2 Black R720. Tokio turinio skelbimas svetainėje „skelbiu.


Parduoda, keičia - mobilieji telefonai. Ir perkant telefoną bent jau pasitikrinti – ar. Autorius: Paulius Grinkevičius specialiai 15min.

Skelbiu.lt telefonai samsung
Abiem „Galaxy S6“ telefonais didžiosiose pasaulio rinkose turėtų būti pradėta. Sveiki visi :) turiu ir 2 ausinukus telefonu NOKIA -originalus. Pvz koks Lenovo P serijos telefonas su 4000mAh baterija už 190 USD. Telefonai, kompiuteriai, automobiliai, dviračiai, paslaugos, nekilnojamasis turtas.


Tele2“ nuolatos kupina pasiūlymų – mažų kainų, akcijų bei naujų telefonų. Telefonas pilnai veikiantis, geros bukles, tinka visos sim korteles, yra lt kalba, gera. Palygink skirtingų parduotuvių kainas. O man kaip tik patinka toks planšetės dizainas, priešingau nei telefonų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...