2017 m. kovo 26 d., sekmadienis

Stovykla balsiai

Stovykla balsiai Balsių stovyklos 2016 metų pamainos. I pamaina 2016-06-13 — 2016-06-19 d.

Stovykla balsiai
Stovyklų laikotarpis (pamainos) – nuo birželio pradžios iki rugpjūčio pabaigos. Balsiu stovyklos himnas su isgyvenimu nuotraukomis :) Su prisiminimais ir t. Viešoji įstaiga "BALSIŲ POILSIAVIETĖ" Tai pelno nesiekianti juridinė įstaiga (asmuo). Jarošaičio įmonės MALORIJA vaikų poilsiavietė, Įmonės informacija.
Stovykla balsiai
Patobulinkite savo anglų kalbos vartojimo įgūdžius, atraskite savo silpnybes ir išmokite išryškinti stipriąsias puses. Kam skirta stovykla: Nuo 7 metų ir baigiant 18 metų amžiaus vaikams.


Akcija Kaziuko mugės metu, Konkursas „Komiksų paieška“, Informacija apie priėmimus, Susitikimas su UAB. OS, galiu rekomenduoti Žaliuosius turistus:. Asmenybės ugdymo centras „Motus“ vasaros ir šokių pramogų stovykla „Šokių Ritmu“. Jei Vilniuj prie Zaliuju Ezeru, tai as gyvenu ten :)) vienintele vieta kur ten galima stovykla daryt tai miskuose tokia. Jau dvyliktus metus Lietuvos karat asociacijos klubai organizuoja jaun j karatek sportinę stovyklą. Turėdami patirties veikloje, poilsį vaikams įmonė ėmėsi organizuoti ir “Virvytės.


LKA vasaros sporto – poilsio stovykla.

Stovykla balsiai
Liepos 10-ąją dieną Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono. Nu bent man tai virvyte pati geriausia stovykla is visu! Andoroje, Ordino mieste vyko penktoji UNESCO globojama meno stovykla. Dėl to pavasarį rengiama tarptautinė „Bebro“ uždavinių kūrimo stovykla, pats. Seniūnų stovykla vyks gegužės 17 – 19 d. Preliminarus išvykimas iš Šiaulių – Gegužės 17 d.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...