2017 m. kovo 17 d., penktadienis

Svorio matai lbs

Svorio matai lbs Svaras (paprastai sutrumpinamas kaip lb) – svorio (masės) mato vienetas įvairiose matų sistemose, įskaitant skirtingas. Lietuvos tradiciniai matavimo vienetai. Keisti vienetus svaras į kilogramas (lb, sv—kg).

Svorio matai lbs
Svarai į Kilogramai (lb į kg) konversijų skaičiuoklė naudojama įvairių Svoris konversijoms su papildomomis lentelėmis ir formulėmis. Kas yra lbs - Atsakymas, kurio ieškote - kas-yra. Lbs trumpiniu žymimi svarai (angl. pounds) - svorio vienetas.


Perskaičiuoja masės (svorio) vienetus - skaičiuoklė. Ilgio, ploto, tūrio, masės matavimo vienetai. Masės (svorio) matavimo vienetų skaičiuoklė. Svorio matavimo vienetai, 1 tona (t)= 1000 kilogramų (kg) , 1 centneris (cnt)= 100 kg. Ilgio matavimo vienetai, 1 cm = 10 mm, 1 dm = 10 cm, 1 m = 100 cm, 1 km. Pagrindiniu svorio vienetu yra pripažintas svaras, kuris žymimas lb. Ibs atitikmenis kilogramais, bet kažkaip.


The “s” at the end of “lbs” simply denotes the plural form. Matavimo vienetai Konverteris Skaičiuokite jo pagalba ( slėgis, greitis, plotas, masė ir t.t ). Yra žmonių, kuriems atsikratyti įpročio sočiai pavalgyti taip pat sunku, kaip, pavyzdžiui, atprasti nuo alkoholio ar rūkymo.

Svorio matai lbs
Mat dėl staiga pradėjusio augti svorio gali būti kalta ne gausi mityba, o endokrininės ligos. Galbūt nereikalingo svorio priaugote dėl sutrikusios skydliaukės funkcijos. Simboliai – tai įvairių matų (ilgio, ploto, tūrio, svorio, saiko ir kt.) nuorodos ir. Sužinokite svorio, ploto, atstumo, jėgos, ilgio, tūrio, masės, astronominius.


Masė, 1 lb, 1 svaras (GB), = 453,59 g, 453,59 gramų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...