2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Tiche mineralinis vanduo

Tiche mineralinis vanduo TICHĖ“ – unikalus vidutinės mineralizacijos natūralus mineralinis vanduo, išgaunamas maistui skirtais plieno vamzdžiais iš 689 m gylyje esančio šaltinio. Mineralinis vanduo nusipelno rūpestingiausios priežiūros, todėl jį išgauname nerūdijančio plieno vamzdžiais. Naudojame pažangią gamybos technologiją.

Tiche mineralinis vanduo
Tichė – natūralus lietuviškas mineralinis vanduo. TICHĖ – tai nepagamintas, nemineralizuotas, neskiestas, ypač retos sudėties, pačios gamtos idealiai. Tiek šį, tiek ir kitus mineralinius vandenis vertinsiu pagal juose esančių ir žmogaus organizmui reikalingų mineralinių medžiagų kiekius.


Tarp garsių lietuviško mineralinio vandens pavadinimų atsirado naujas – „Vaiva“.

Tiche mineralinis vanduo
Taip pavadintas mineralinis vanduo, kurį iš maždaug 400 m. Jau seniausiais žmonijos gyvavimo laikais mineralinis vanduo buvo naudojamas gydymo tikslams. Gamintojas: Baltijos mineralinių vandenų kompanija. Tikslas sužinoti žmonių nuomonę apie mineralinį vandenį "Tichė", anketos atsakymai bus panaudoti rašant marketingo planą. Informacija apie vandens kilmę: nurodyta, kad natūralus mineralinis vanduo „Tichė“ išgaunamas giluminiu gręžiniu iš 689 m gylio šaltinio. ELITE, TICHE, VYTAUTAS, SVEIKAS PRADAS. Negazuotas mineralinis vanduo TICHĖ (1 l).


Natūralus gazuotas mineralinis vanduo TICHE(D)1. Renginio vanduo – natūralus mineralinis vanduo „TICHĖ SPORT“. Gazuotas natūralus mineralinis vanduo „TICHĖ“. Tichė“ natūralus mineralinis vanduo pagal turimų mineralų kiekį. Lietuviškas natūralus gazuotas mineralinis vanduo „Tichė“ tarptautiniame konkurse „Superior Taste Award“ jau trečią kartą gavo aukščiausią. Jei vaikinas myli merginą, tai negalvos apie seksą būdamas su ja.


Tichė“ pH (7,6–8,0 šarminis) bei ištirpusių medžiagų kiekį, negazuotas mineralinis vanduo labiau tinka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...