2017 m. kovo 24 d., penktadienis

Usb atmintines su logotipu

Usb atmintines su logotipu Sužinokite sumažintas kainas jau dabar! Platus plastikinių, metalinių, medinių, odinių. Tampografinė spauda arba graviravimas.

Usb atmintines su logotipu
USBflash atmintinės kokybiniai parametrai - leiskite. Galimos talpos 1Gb, 2Gb, 4Gb, 8Gb. Sveiki, domina iš kur užsisakote usb atmintines nuotraukoms atiduoti?


Domina su graviruotu logotipu :) Labiausiai domina mediniai USB iš. Dydis 64 x 21 x 14 mm Logotipas graviruojamas Maksimalus logotipo dydis 45 x 15 mm. USB raktas (atmintukas) su akcija pigiau. Skirtingos talpos laikmenos geromis kainomis. USB atmintinė Kaspar su Jūsų logotipu USB atmintinė su Jūsų logotipu. USB Atmintines Raktai po 2GB Logo gali buti kitoks negu nuotraukoje.


Mes turime usb laikmenų tokių gamintojų kaip KINGSTON, SANDISK, TRANSCEND, SILICON POWER ir kitų. Minimalus užsakymo kiekis - 100 vnt. Kaina priklauso nuo logotipo spalvų, USB. Nacionalinio kraujo centro šūkį su logotipu.

Usb atmintines su logotipu
Greitas pristatymas, saugus pirkimas, kokybiškos prekės. Viskas vienoje vietoje - taupyk laiką ir pinigus!


Paslaugų teikėjo nuotraukų galerija. Rinkitės paslaugų teikėją pagal jau atliktų darbų nuotraukas arba vaizdo įrašus. Pristatymas be tarpininkų tiesiai iš gamyklos – mažiausios kainos! Muitinės reikalais pasirūpinsime mes. Mažiausias užsakymo su Jūsų logotipu kiekis – tik 50. Atmintukas Kingston DTSE9 8GB, CO-LOGO, , Gamintojas: Kingston, Produkto klasė: USB atmintukas (pendrive), Atminties talpa (flash): 8 GB, Atminties sąsaja:.


USB—arba Universal Serial Bus— protokolas skirtas išorinių įrenginių. Rašikliai, su logotipu, USB laikmenos su jūsų įmonės informacija viduje ir išorėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...