2017 m. kovo 21 d., antradienis

Varskes desertas su zelatina

Varskes desertas su zelatina Tada į želatiną supilti karštą (ne verdantį) pieną ir jame ištirpinti želatinos granules. Gairės: varškė su želė gabaliukais, naminė varškė, pieniškas desertas. Desertinės varškės su želė gabaliukais receptas.

Varskes desertas su zelatina
Varškės pyragas su obuoliais ir kokosų plutele. Tai vienas iš tų paprastų desertų, už kuriuos parduotuvėje tenka sumokėti. Dėl vandens kiekio nesijaudinkite – kai želatina išbrinks tiesiog ją. Ar jau žinote, kokį desertą ruošite Velykoms?
Varskes desertas su zelatina
Nedideliame dubenėlyje želatiną užpilti trupučiu šalto vandens ir palikti.


Išbrinkintą želatiną ištirpinkite (aš tai darau mikrobangėje) ir ,po truput, supilkite į. Gairės: Išmaišyti, Pieno patiekalai, Desertai, varskes desertas su zele ir. Varškę gerai ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tai galima padaryti sudėjus viską į virtuvinį kombainą. Dedame grietinę ir supilame kefyrą- plakame toliau. Sumaniau ir as Kaledoms tokio deserto pasidaryti. O jau kad mano vyras myli si deserta.


Apie 300ml vandenyje ištirpinau grietinėlės skonio želė ir želatiną).

Varskes desertas su zelatina
Sudėjau varškę ir grietinėlės skonio želė į trintuvę ("blenderį" ) ir sutryniau. DELFI - Skanus ir neriebus savaitgalio desertas. Sumaišyti varškę su vaisiais ir želatinu, supilti į formą ar formeles ir pastatyti. Ji padeda išlaikyti deserto formą ir suteikia sodresnio skonio. Tikri gurmanai turėtų įvertinti ir toliau pateikiamas pieniškos želė iš varškės ir. Nekeptas varškės tortas su žele ir vaisiais bei uogomis.


Straipsnis paskelbtas Skaniukai ir pažymėtas Varškė, Nekepti desertai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...