2017 m. kovo 17 d., penktadienis

Vestuviniu ziedu gamybos kaina

Vestuviniu ziedu gamybos kaina VISI GAMINIAI NAUJI , GERIAUSIAS KAINOS IR KOKYBĖS SANTYKIS. Doviliuk, tu žiūriu visose temose vestuvių taupumo ekspertas, aš kažkaip taip nemoku. Nusižiūrėti žiedai kainuoja apie 2000 lt, bet dar labai.

Vestuviniu ziedu gamybos kaina
Vestuviniai žiedai gamyba, pardavimas. Nesvarbu kokių vestuvinių žiedų ieškote – klasikinių, paprastų, išskirtinių. Jums, Premiere visada pateiks patrauklų pasiūlymą gera kaina ar su akcija. Vilniuje, vestuviniai žiedai, auksiniai žiedai,sidabro, auksiniai žiedai, vestuvinių žiedų kainos, žiedų pavyzdžiai.


Vestuviniu ziedu gamybos kaina
Petunovo, jo įmonėje vestuvinius žiedus nusikaldinti kainuoja nuo 300-400 Lt (klasikiniai modeliai) iki ekskliuzyvinių žiedų, už kurių. Turime daugiau nei 240 vestuvinių žiedų modelių! Kaina yra nustatoma pagal parduodamo metalo prabą. Tačiau kai išsirinkome visai kitokius žiedukus, tai jų gamyba (vien darbas!) gal 800. Nebloga kaina uz auksa duoda "Ziedu valdovai" Zveryne. Jei ieškote vestuvinių žiedų savo mieste, tai Vilniuje vestuvinius žiedus galite rasti paspaudę.


Platus vestuvinių bei sužadėtuvių žiedų pasirinkimas, jų gamyba. Aukšta prekių kokybė, individualus dizainas, nepralenkiamos kainos tiesiai iš gamintojo.

Vestuviniu ziedu gamybos kaina
Mes su vyru vestuvems daremes ziedus is savo aukso. Vieno ziedo padarymo kaina 30lt, tai uz du ziedus sumokejom 64lt, kadangi keliu gramu aukso pritruko. Gal kas daretes vestuvinius ziedus is savo aukso? Kiek jums kainavo juvelyro darbas ir kur daretes(Kaune).


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...