2017 m. kovo 22 d., trečiadienis

Virveles nerimas vaseliu

Virveles nerimas vaseliu Virvelės nėrimas vąšeliu, PDF, Spausdinti, El. Crochet an i-cord (right-handed version) (EN). Ant vąšelio bus dvi kilpos- darbinė ir ištraukta.

Virveles nerimas vaseliu
Užkabiname vąšeliu nėrimo siūlą ir išneriame abi kilpas kartu, vienu ištraukimu, kaip rodo. Užsisakyk nėrimui skirtas virveles internetu iš siuludama. Rusiškas nėrimo ženklų paaiškinimas: Pynelės kilpa (ВП). Nėrimas vąšeliu - Страница 4722 lapkr.
Virveles nerimas vaseliu
Gilioje senovėje buvo neriama žuvies kaulu, panašiu į vąšelį, iš ilgos žolės, odos atraižėlių.


Pirmykštis žmogus nėrė tinklus, virves. Supratau, kad nėrimas ir yra tas darbas, kuris kelia malonumą ir jį geriausiai. Todėl pirmasis mano daiktas buvo rankinė iš virvelės, bet megsta virbalais. Padariau tokį patį modelį ir nertą vąšeliu ir žmonės rinkosi pigesnį variantą, nertą. Jei kas uzsiima rankiniu nerimu is virves,tai jos pigiausiai galima nusipirkti cia :. O kokio storio virve naudojat tasiukui nerti ir koki nr vaselio? Atradau tarsi lobį šitą temą, tai toks įkvėpimas pagavo, tik bėda ta kad ir įgūdžių man dar trūksta ir kantrybės neturiu, bet noras būna didelis ką.


Paprastas, tik kad kai neri paprastai vaseli perkisi per pilna aky tai du.

Virveles nerimas vaseliu
Karalaite28, nerta 3 nr vaseliu is dvigubo siulo zemais stulpeliais. Merginos, kur perkate virveles tokiu rankiniu nerimui? Juk taip dažnai norisi kažką sukurti savo, todėl remiantis šių raštų įvairove. Jau beveik 200 metų skaičiuojanti nėrimo vašeliu technika atgimsta. Mezgimo staklytės medinės 27x16cm, 9,90€. Nėrimo lėlytė 4 kilpų spalvota 32x91mm, 2,99€.


Visa ko reikia tokiai rankinei nusimegzti – ritinio virvės, skirtos nėrimui ir storo vąšelio (arba virbalų). Vidutiniškai ritinys virvės nėrimui (200 m.) kainuoja apie 10.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...