Voveraites su grietinele Svogūną smulkiai supjaustyti, šoninę taip pat. Keptuvėje pakepinti šoninę, svogūną ir suberti voveraites, viską apkepti, pagardinti prieskoniais ir supilti grietinėlę. Nuvalykite voveraites, nuplaukite ir sudėkite į verdantį vandenį.
Galima pilti vien tik pieną arba tik grietinėlę, tada miltai nebūtini, reiks. Pabarstome druska ir užpilame grietinėlės (arba grietinė) ir patroškiname kelias minutes. Dzūkai voveraites vadina ir kitais vardais: lepeškos, voveruškos. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus.Voveraites įprasta pavirti, tada kepti. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti susmulkintą svogūną, apkepti 3-4 minutes, tada sudėti virtas voveraites ir kepti 5-10 minučių. Socialiniuose tinkluose mirga pintinės grybų, draugai erzina voveraičių su bulvėmis nuotraukomis?
Nėra ko apsileisti – leidžiamės į kulinarinę. Sudėkite šparagines pupeles, voveraites ir maišydami apkepkite.
Dažniausiai naudoju sojų grietinėlę. NEgalima dėti svogūnų-jie sugeria voveraičių skystį). Joms apkepus sudedame smulkiai pjaustytą vištieną. Tikriausiai tai patys teisingiausi grybai. Nei jie kirmyja, nei juos su kitais nuodingais grybais gali sumaišyti.Dabar miškuose dygsta vasarinės voveraitės, dar kitaip dzūkų lepeškomis ir. Skaniausios voveraitės paprasčiausiai iškeptos keptuvėje su grietine arba.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.