2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Zodziai gimtadienio proga geriausiai draugei

Zodziai gimtadienio proga geriausiai draugei Gimtadienio palinkėjimai, sveikinimai draugams. Linkiu stiprios sveikatos gimtadienio proga. Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę.

Zodziai gimtadienio proga geriausiai draugei
Draugas – tai angelas, kuris eidamas prie Tavęs, įžengia į širdį, palieka. Su Gimimo diena, mano Drauge, Su svajonių beribių diena! Zuiki būk takia laiminga ir graži myliu tavo mylima draugė. Kad visad ir viskas Jums būtų gerai!
Zodziai gimtadienio proga geriausiai draugei
Sveikinimai gimimo dienos proga, gal kas turit grazu sveikinima su gimtadieniu?


Su gimimo diena mano Drauge, Su svajonių beribių. Gal kam kada prireiks, sukūriau mamai jos gimtadienio proga, na toks. Dar slypi seniai laukti žodziai, kuriuos tau reikės ištarti. Sveikos,gal žinot gražių žodžių skirtų geriausiai draugei? TV3 projekto „Mano geriausia draugė" daina. Tegul laimė šypsosis lyg draugė gera. Ir visgi – kaip gerai, kad ji yra –. Originaliausi gimtadienio sveikinimai, tostai ir dovanų idėjos vienoje vietoje!

Zodziai gimtadienio proga geriausiai draugei
Gerai, kad tu gyventi, juoktis, dirbti vis gali.


Pasiūlymai ką užrašyti draugui jo gimtadienio proga. Ir nugalėtume drauge piktos lemties kerus… Šviesių minčių ir. Gyvenimas – tai tarsi pasakojimas, kurio žodžiai gali būti keičiami kiekvieną dieną. Moters dienos proga linkiu ilgų gyvenimo metų, geros sveikatos. Pusę amžiaus drauge - Ir džiaugsme, ir varge - Lyg akimirka metai prabėgo. Tada jis kilniadvasiškai patarė žmonai vienai važiuoti į kurortą ir sutiko, kad kitą kelialapį ji pati pasiūlytų kuriai nors savo geriausiai draugei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...