2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

Akcijos prekybos centruose

Akcijos prekybos centruose MAXIMA akcijų ir nuolaidų leidinys Nr. DROGAS akcijų ir nuolaidų leidinys Nr. IKI akcijos ir nuolaidos, IKI ir kitų prekybos tinklų akcijų ir nuolaidų leidiniai.

Akcijos prekybos centruose
NORFA akcijos ir nuolaidos, NORFA ir kitų prekybos tinklų akcijų ir nuolaidų leidiniai. RIMI akcijos ir nuolaidos, RIMI ir kitų prekybos tinklų akcijų ir nuolaidų leidiniai. Akcijos ir nuolaidos prekybos centruose bei įvairių prekybos tinklų akciniai leidiniai! Mobilioji programėlė „Akcijos“ pateikia nuolaidas, kurios yra taikomos didžiausiuose šalies prekybos centruose – „Maxima“, „Iki“, „Norfa“.


Akcijos prekybos centruose
Lietuvos didžiųjų prekybos tinklų, vaistinių, bei kitų parduotuvių kaininiai leidiniai ir akcijos. Nuolaidos maisto produktams, gėrimams, namų ūkio ir kitų kategorijų prekėms. Rinkitės iš geriausių mūsų pasiūlymų! NORFA parduotuvėse ir prekybos centruose organizuojamos akcijos ir žaidimai. Patogiam Jūsų apsipirkimui – visos IKI akcijos vienoje vietoje! Daržovės, vaisiai, pieno produktai ar saldūs kepiniai – rinkitės, kur sutaupysite šiandien!


DELFI - Pirmąją socialiniuose tinkluose inicijuoto prekybos centrų boikoto. Tačiau pardavėjai nesiryžta spręsti, ar tai susiję su akcija, ar su. Kodėl prekybos centruose „Iki“ vienų gėrimų kainų etiketės didesnės nei kitos?

Akcijos prekybos centruose
Kaip suprasti „Maximoje“ dabar vykstančias „Skonių dienas“. DELFI - Po pirmosios prekybos centrų boikoto akcijos dienos prekybininkai skaičiuoja, jog pirkėjų išties sumažėjo, tačiau tai esą lėmė ne tik. Prevencinių tapatybės vagysčių akcijų prekybos centruose tikslas – informuoti žmones apie gręsiančius pavojus asmens tapatybės vagystės atveju ir paskatinti. Sąžiningos prekybos akcijų prekybos centre metu žmonės buvo skatinami ieškoti Sąžiningos prekybos produktų ir sužinoti, kaip savo kasdieniais pasirinkimais. Vienam pirkėjui galima įsigyti ne daugiau kaip po 5 pakuotes šviežios mėsos ir žuvies ir ne daugiau kaip 1 antrinę pakuotę (dėžę) leidinyje pateiktų kitų maisto.


Akcija vyksta gruodžio 10 - sausio 5 d. Stipriųjų gėrimų akcija prekybos centruose "Maxima".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...