2017 m. balandžio 22 d., šeštadienis

Apie zukle laidos laikas

Apie zukle laidos laikas Naujausi viršuje, A-Ž Pagal abėcėlę, Populiariausi viršuje, Vertinimas. Ar kyla klausimų, ant ko geriausiai kimba? Nežinote, kokią meškerę įsigyti?

Apie zukle laidos laikas
Jums padės laidos „Apie žūklę“. Laida visiems meškerės broliams! Trūksta: laikasApie žūklę: 2015-06-20 - Kaip ir kur karšį suvilioti kaip galima greičiau. Norite sužinoti, kur žuvingiausios vietos Lietuvoje?
Apie zukle laidos laikas
Jau šio sekmadienio rytą BTV visus žūklės mėgėjus kviečia žiūrėti naują azartišką laidą apie žvejybą – „Žvejų mūšis“.


Beveik per du dešimtmečius TV laida "Vienam gale kablys" patyrė daug nuotykių ir sukūrė daugiau nei 500 laidų apie žūklę. Sveikatos kodas” (sekmadieniais 11 val.) Išliks ir laidos “Apie žūklę” (šeštadieniais 9:30 val.), “Autopilotas” (sekmadieniais 9 val.). Nauja laida apie zvejyba LT padangeje. Jau yra sukurta 12 laidu ivairiom temom, todel kiekvienas ras kazka idomaus ir linksmo. William Conrad, Joe Penny, Alan Campbell. Nu tai chebrytė iš vakaro gramą padarė, tada nutarė kad vistik laidą reiks kurt, prisipirko lydekų. Nes jei tau Korsakas the best, tai reiskia nematei apie zukle, arba miegi su korsaku. TV programa BTV bendro pobūdžio lietuviško televizijos kanalo.


Apie zukle laidos laikas
Tv programa šiandien, televizijos programa šiai savaitei. Negali nusibosti, nes nėra vienodų laidų - keičiasi metų laikai, žvejybos vietos ir žuvų rūšys, o žūklės įrangos gamintojai kasmet prigamina tiek naujienų, kad sunku spėti viską išbandyti. Jau kovo 17-19 dienomis, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo”, Vilniuje, trečią kartą vyks Tarptautinė aktyvaus laisvalaikio, medžioklės ir žūklės paroda. Karšių žvejyba, meškerės, žvejybos reikmenys, poledinė žūklė, žvejybos pamokos, valtys, žvejybos apranga ir inventorius. Tv laidos,filmai,bei nuotraukos. Amūrų žūklė Kintų kanale match tipo meškere. Ateis toks ,laikas kai norėdamas pažvejoti, o ne sumesti pinigus į „balą“ ir.


Kur lynai, kodėl nėra laidų apie lynu žvejybą. Tai BTV kai tokia ir medziotojam ir zvejam tai papasakoja apie pacia zukle, kokios. Pranešime nurodoma žuvies sugavimo vieta, data, laikas, žvejybos. Nenumaldomai artėja diena, kai poledinės žūklės sezoną pakeis atvirasis vandens. Brangiausia investicija – laikas, kurio reikia nemažai skirti norint pagauti ne. TV laida ,,Vienam gale kablys“ tikrų laukinių karpių žūklę yra rodžiusi gal. Nemuno deltos regioniniame parke yra limituota mėgėjiška žūklė.


Pvz apie zukle laida rodo naujas meskeres ir pludes, per autopilota masineles naujas ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...