2017 m. balandžio 25 d., antradienis

Avitela kaunas telefonai

Avitela kaunas telefonai Samsung Galaxy S7 SM-G930F Gold 32GB. TELEFONAS APPLE IPHONE 7 128GB GOLD. Išmanusis telefonas SONY E5603 XPERIA M5 BLACK.

Avitela kaunas telefonai
Mobilusis telefonas Alcatel Onetouch 1016G. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Avitela kaunas telefonai
Telefonai - tai daiktai, be kurių sunkiai įsivaizduotume savo gyvenimą. PIGŪS, geriausi SAMSUNG, IPHONE, SONY, HUAWEI, NOKIA, LG ir kiti telefonai. Prekybos tinklas „Avitela“ sėkmingai darbuojasi tiek mažmeninės, tiek didmeninės. Tada po ilgų debatų telefonu su tos pačios Avitelos darbuotojais, ilgo aiškinimosi. Mano telefonas tuoj išsikraus, pamiršau įkrauti bateriją… :( Deja, tokia situacija pasitaiko gan dažnai ir tenka suktis iš padėties :) Ką daryti. Kaune iš parduotuvės „Avitela“ pavogti kompiuteriai ir mobilieji telefonai. AVITELA, UAB AVITELOS PREKYBA parduotuvė - AVITELA, UAB AVITELOS.


Pirkėjai Lietuvoje jau gali į savo išmanųjį telefoną perkelti skaitmenines lojalumo. Vietos tipas: Prekybos vietos Kaune.

Avitela kaunas telefonai
Kauniečiai tėvai paprašė internetu užsakyti jiems vaisių džiovintuvą. Apsidžiaugiau patikusio modelio Zelmer džiovyklę radusi Avitelos. Informacija dėl šios prekės likučio parduotuvėse AVITELA tel. Mobilaus ryšio ir interneto išmaniosios paslaugos privatiems ir verslo klientams. Planai, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti įrenginiai. Buities technikos ir elektronikos parduotuvių tinklas Lietuvoje.


Veiklos rūšis: Mobilieji telefonai - prekyba. Play and Listen avitela lt prekes mobilieji telefonai mob telefonas samsung galaxy.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...