2017 m. balandžio 17 d., pirmadienis

Boulingas vilniuje kainos

Boulingas vilniuje kainos Rezervuodamas takelį įvesk kodą 2KART. Valstybinių švenčių dienomis galioja šeštadienio įkainiai. Prie vieno takelio gali žaisti iki 7. Amerigo boulingas Vilniuje Viršuliškių g. Kaina su nuolaida, Kaina be nuolaidos, Kaina su nuolaida, Kaina be. Didžiausias mieste 20 takelių boulingas su mūsų virtuvės specialiais patiekalais pramogaujantiems. Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Apollo boulinge“ yra didžiausias boulingo takelių skaičius visame mieste, todėl čia. I-IV 11:30 – 24:00, V 11:30 – 02:00, VI 12:00 – 02:00, VII 12:00 – 24:00. Ieškote aktyvios, bet atpalaiduojančios pramogos?


Boulingo batelių nuoma į kainą neįskaičiuota. Užsukite į K-Centre esantį boulingo klubą HONOLULU. Klube veikia „Brunswick" firmos 8 takų boulingo salė, 2 pulo stalai, 3 aikštelių teniso kortai, kavinė su lauko. Kaina: 2,90 Eur asmeniui už 1 valandą. Talpina žmonių: iki 80; veiksmas gali vykti iki 24val. Laisvalaikis Klaipėdoje ir Vilniuje. Ne tik boulingo takeliai, bet ir biliardo stalai, žaidimo automatai.


Boulingas vilniuje kainos
Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose už pavasariškai mažą kainą. Pavyzdžiui, dieną valanda boulingo kainuodavo 30 Lt, o dabar Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje kainuoja 10 Lt. Informacija apie boulingo žaidimą, boulingo centrus, įvairius turnyrus. Aptarinėjam, klausinėjam apie boulingo klubus esančius Vilniuje. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Pramogauk daugiau: vakarėliai, koncertai. Apollo boulingas, UAB "Ozo boulingas".


Vilniaus boulingo klubuose vyrauja gana panašios kainos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...