2017 m. balandžio 16 d., sekmadienis

Carre kokteiliu meniu

Carre kokteiliu meniu Barmenas Mindaugas jau ruošia Jūsų mėgstamiausius kokteilius! Atėjus tik po 15 min šiaip ne taip sulaukėm meniu. Neskaitant fakto , kad jų yra per daug ir išdėlioti absurdiškai ( net padavėjas jose gali painiotis - atskiras gėrimų menių , atskiras kokteilių menių ( lankstinukas ).

Carre kokteiliu meniu
Moderni europietiška virtuvė ir priešvakariai pačiame Vilniaus centre. Kokteilių Baras Berlin Vilnius (3217). Rezervuokite sau kokteilių degustaciją ir pasijuskite kaip Alisa stebuklų šalyje: akacijos sakų sirupas, rūkyta šonine kvepiantis burbonas, levandų aromato. Carre, Vilnius: See 106 unbiased reviews of Carre, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #182 of 735 restaurants in Vilnius.
Carre kokteiliu meniu
Not so extraordinary but good for a lunch menu when you work close. Baro kūrėjai nori, kad tai būtų vieta, kur geriami senamadiškai pagaminti senamadiški gėrimai – būtent dėl to bare.


Didžiosios Britanijos ir Amerikos baruose šias tradicines kokteilių. Fieldas būtent šiame bare sukūrė kokteilį „Serendipity“, kuris. Praėjusį mėnesį neįprastų gėrimų meniu baras papildė kokteiliu „Viex Carre“. Pulsuojančioje Vilniaus arterijoje – Gedimino prospekte įsikūrusi Carre. Madingiausias kokteilių ingredientas – vabzdys. Nesudėtingas, stipraus ir tuo pačiu gaivaus kokteilio su romu receptas. Gėrimų asortimento formavimas, meniu, technologinių kortelių sudarymas;.

Carre kokteiliu meniu
Carre Bar & Lounge", kokteilių klube.


Popular with a young and moderately. Vilniaus barmenų akademija rengia barmenus ir padavėjus, ateityje pakeisiančius Lietuvos svetingumo ir aptarnavimo kultūrą. Carre sugalvojo, kaip išgauti šal- tį amoniako. Patalynės komplektas, „Giverny“, apie 219 eur (atsižvelgiant į dydį), CARRE BLANC. Gerą ir šventišką nuotaiką Jums garantuos Dj Play B, pasipuošusi baro komanda, kuri siūlys ypatingus vakaro kokteilius ir, žinoma, sniego. Iš ispanų kalbos vertė KAROLINA KARPAVIČIŪTĖ, IEVA BARANAUSKAITĖ, LINA LĖLYTĖ ir AKVILĖ.


Baras siūlo įvairų ir platų gėrimų bei kokteilių meniu; Darbo dienų vakarais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...