2017 m. balandžio 28 d., penktadienis

Darbas puse etato atlyginimas

Darbas puse etato atlyginimas Sveikos, kiek gaunate atlyginimo i rankas dirbant darbe puse etato ir kur ? Alga puse etato » Forumai3 vasario 2017Darbas Hesburger! Minimalus darbo užmokestis, darbas puse etato - Tax.

Darbas puse etato atlyginimas
Firma dirba metus laiko -du darbuotojai kuriu atlyginimas puse etato -ar priklauso. Dirbi puse etato, bet mokesčius mokėk kaip už visą. Seimo nariai taip tikisi ištraukti iš šešėlio tuos, kurie dirba už mažesnę nei minimalią algą. Darbas puse etato nuo įmokų „Sodrai“ gali nebeišgelbėti.
Darbas puse etato atlyginimas
Išsilavinimas: pagrindinis Alga nuo, €: 900 € pagrindinis Darbo laikas: Pusė etato. Tokiu atveju įdarbinti puse ar mažiau etato ir uždirbantys mažiau nei oficiali.


Maždaug pusė iš jų minimalų atlyginimą gauną dirbdami pilną etatą. Jeigu už tam tikrą darbą visu etatu įmonėje mokama minimalioji alga, o darbuotojas. Lt, o į rankas gavau 364 Lt, ar čia viskas gerai? Jeigu atlyginimas "ant popieriaus" - 576. Ar turi įtakos, kad dar nesibaigęs. Taip pat eina priedas prie atlyginimo, 0,4 pusei etato, o pilnam etatui 0,8proc. Dirbant darbą jums priklauso darbo užmokestis, sulygtas su darbdaviu ir.

Darbas puse etato atlyginimas
Skaičiuoklė skirta suskaičiuoti darbo užmokesčio ir mokesčių dydžius nuo 2017-01-01,vadovaujantis visa darbuotojo.


Atlyginimų skaičiuoklė darbdaviams 2017. Darbas-puse etato, įmokos Sodrai – pilnu. Koks atlyginimas, jei dirbi puse puse etato, pvz, savaitgaliaias nedidelej parduotuvej (papuosalu, aksesuaru)? Gal dirbote kas puse etato tik. Geriausi darbo skelbimai kiekvienam ieškančiajam darbo, geriausi kandidatai kiekvienam darbdaviui. Darbo skelbimų pasirinkimas - Pusė darbo dienos (80). Pardavėja - konsultantė pusei etato PC Ozas. Pobūdis: Darbas aukštos kokybės šviežios mėsos parduotuvėje.


Darbas Vilniuje, Antakalnyje, puse etato nuo 17 val. Pusė etato, pirmadienis - penktadienis, darbas rytais, atlyginimas 270 €. Darbuotojo mokami mokesčiai yra išskaičiuojami iš atlyginimo „ant popieriaus“, o darbdavio mokami mokesčiai – priskaičiuojami prie atlyginimo „ant popieriaus”. Laba Jei MMA 300 eur tai pusę etato 150 eur bus?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...