2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Dinozauru pavadinimai

Dinozauru pavadinimai Klasikinėje sistematikoje dinozaurai laikomi išmirusia roplių grupe. Vieno iš dinozaurų – Domeykodactylus – pavadinimas suteiktas pagal radavietę. Keista pavadinimai: Kiekvienas naujas rūšis iš dinozaurų gauna savo pavadinimą.

Dinozauru pavadinimai
Atsižvelgiant į Godfather aktų mokslininko vaidmenį, kuris detaliai. Jos pavadinimas kilęs iš trijų graikų kalbos žodžių: "Palaios" - senovės "Ontos" - yra. Dauguma paukščiadubenių dinozaurų turėjo keturspindulinį dubenį, panašų į paukščių. Iš to ir kilo šio būrio pavadinimas.


Dinozauru pavadinimai
Tai buvo augalėdžiai keturkojai, bet. Oficialus dinozauro pavadinimas - Anzu wyliei - suformuotas pagal Mesopotamijos mitologijoje aprašytą į paukštį panašų demoną Anzu ir. Greičiausiai niekada neišsiaiškinsime, kiek tiksliai rūšių dinozaurų gyveno Žemėje maždaug prieš 160 milijonų metų. Tam reikėtų, kad būtų rasta bent viena. Tokia uodega užsimojęs dinozauras galėjo rimtai sužaloti savo auką, o kartais net ir nužudyti. Pavadinimas- skraidantis pterozauras.


Gal norite sužinoti visas dinozaurų pavadinimai arba eikite į dinozaurų zoologijos dalis? Flash kortelė su dinozaurų yra tai, ką jums reikia. Pirmą kartą anglų kalba pavadinimu First Encyclopedia of Dinosaurs and.

Dinozauru pavadinimai
Kanados paleontologai įvardino dar vieną naujos rūšies dinozaurą. Jungtinių Amerikos Valstijų paleontologai pranešė atradę visiškai naują ir neįprastą dinozaurų rūšį, kurios vieno iš palikuonių palaikus pavyko. Tačiau daugelis dinozaurų atrodo gana tikroviškai, bet to – kai kurie jų juda ir skleidžia garsus. Prielaidos, kad užpakalinės dinozaurų kojos galėjo būti naudojamos kaip.


Dinozauras su 4 sparnais dailininko akimis (nuotr. leidėjų).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...