2017 m. balandžio 29 d., šeštadienis

Huawei y3 naudojimo instrukcija

Huawei y3 naudojimo instrukcija Huawei produktu rokasgrāmatas, dokumenti attiecībā uz huawei produktiem. HUAWEI P9 lite Vartotojo instrukcijos (VNS-L21&VNS-L31, 01, Lithuanian). Kaip prijungti telefoną prie kompiuterio.

Huawei y3 naudojimo instrukcija
Kompaktiškas Huawei Y3 II telefonas su populiariausia operacinė sistema „Android“. BITĖS salone už gerą kainą ir išsimokėtinai. HUAWEI ASCEND Y300: 29 vartotojų nuomonės, testai bei bandymai, HUAWEI ASCEND Y300 kainų. Atsisiūsti savo vartotojo instrukciją ar vartotojo vadovą.


Huawei y3 naudojimo instrukcija
Huawei Y3 II – tai itin patogus kasdienis išmanusis telefonas, kurio 4,5 colio įstrižainės ekranas garantuoja reikiamą ryškumą bei patogų naudojimą, o galingas. Руководство пользователя смартфона HUAWEI Y3 II. Соблюдая все требования инструкции по эксплуатации Вы сможете использовать технику очень. Middot; Pridėti Naudojimo instrukcija Nustatymai & Middot. Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! Komplektacija: ausinės, akumuliatorius, usb. Sudužus Huawei Y3II ekranui ar esant kitam gedimui atliksime negarantinį remontą kokybiškai, už preinamą kainą.


Svarbu: kainos yra preliminarios, galutinė.

Huawei y3 naudojimo instrukcija
Huawei Device“ pardavimų vadovas Lietuvoje Wang Fei teigia, jog šiuo aparatu kompanija siekia su naujausiomis technologijomis. Ieskom kas pigiausiai pasiulys huawei y3 ll. Supakuota originalioje dezuteje su naudojimo instrukcija. Pakuotėje dėklo naudojimo instrukcija. Naudojimo tikslai:Slaptas antros pusės pasiklausymasSlaptas darbuotojų.


B2Huawei U8500Huawei Vision U8850 HUAWEI Y3 IIHuawei Y5 II HUAWEI Y5 LTE.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...