2017 m. balandžio 18 d., antradienis

Info tv kriminalai

Info tv kriminalai Kriminalinės naujienos – nusikaltimai, avarijos, nelaimės - iš Lietuvos ir pasaulio. Kriminalai, nusikaltimai, smurtas, avarijos Lietuvoje. Sužinokite pirmieji apie kriminalus, nusikaltimus Lietuvoje – skaitykite lrytas. LNK GO TELEVIZIJA TAVO KOMPIUTERYJE. Politika, ekonomika, kriminalai, sportas, krepšinis, žmonės, pramogos - populiariausi straipsniai su nuotraukomis, video įrašais, galimybe komentuoti, balsuoti. Vedėjai Justė Žičkutė ir Tomas Ališauskas. Ant vejos mašinas statantys klaipėdiečiai sulaukė baudų nuotrauka. Rodyti ankstesnes laidas Penktadienis 2017.


TV programa InfoTV naujienų televizijos kanalo. Tv programa šiandien, televizijos programa šiai savaitei. Tapote įdomaus, išskirtinio įvykio liudininku – praneškite apie tai Marijampolės televizijai. Laukiame Jūsų pranešimų, filmuotos medžiagos, nuotraukų. Ketvirtį valandos trunkančios Dzūkijos televizijos žinios atspindi svarbiausius Pietų Lietuvos įvykius. Lietuvos žinios”: svarbiausios dienos temos, komentarai, Lietuvos ir pasaulio naujienos, verslas, sportas, kultūra. Svarbiausios naujienos iš Lietuvos ir pasaulio - ne tik iš sostinių, bet ir atokiausių kampelių, informacija tiesiogiai iš įvykių epicentro, argumentų kaktomuša.


Savaitės kriminalus” naujam LNK grupės kanalui BTV. LNK grupėje nėra naujiena - per Info TV rodomą “info dieną” taip. Anonsai, kultūra, kriminalai, sportas, Raseinių skelbimai, politika, dienos pietūs. Info TV; 12:55 Apie žūklę; 13:25 24 valandos; 14:10 Pasienio sargyba; 14:40. VPK) Marijampolės kriminalinės policijos skyriuje tiriamas eismo įvykis, įvykęs. Info TV; 22:00 Info diena; 00:00 Dabar pasaulyje; 00:30 Info diena; 02:30 Info.


Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...