2017 m. balandžio 19 d., trečiadienis

Isorine baterija topo centras

Isorine baterija topo centras Išorinė baterija PROMATE 2600mAh, 1A, su skaitmen. Atsiėmimas TOPO CENTRO parduotuvėje: 0 - 3 d. Tai ne tik paprasta išorinė baterija, galinti įkrauti Jūsų nešiojamą ir planšetinį kompiuterį, mobilų telefoną, fotoaparatą ir kit.

Isorine baterija topo centras
Nauja ličio baterija palaikys kur kas ilgesnė mobiliojo telefono budėjimo rėžimą, todėl prietaisas reikiamu metu neišsikraus. Nešiojami įkrovikliai (išoriniai akumuliatoriai) tinka įkrauti išmaniuosius telefonus, planšetinius. Nešiojamas įkroviklis Mobile battery 2200 mAh white, Baltas. Baterijos tarnavimo laikas (ciklų skaičius).


Isorine baterija topo centras
Lietuvos parduotuvių - tokių kaip Senukai, Topo centras, Elektromarkt, Avitela, Skytech, Kilobaitas, Fortakas. Ar žinai, kad žmonėms vienas svarbiausių telefono parametrų yra baterijos talpa? Naujo dizaino išorinė baterija su papildoma galimybe įkrauti naudojantis. BATERIJŲ PRIEDAS MEIKE NIKON D7000. Internetinė parduotuvė TECHNORAMA. LT siūlo didelį televizorių, kompiuterių, buitinės technikos ir elektronikos pasirinkimą geriausia kaina. Atsiprašome, šios prekės dabar neturime.


Jus statoma išorinė priėmimo antena. Jeigu Jūsų turimame įrenginyje yra įdėta SIM kortelė, išimkite bateriją ir SIM kortelę.

Isorine baterija topo centras
A (Topo centro parduotuvės patalpose), d. Saulės pakrovėjas,išorinė baterija,power bank 15€. Pentax K20D fotoaparatas (pirktas iš TOPO CENTRO). Su tokiu prietaisu išsikraunanti telefono baterija privers sunerimti nebent naktį…. Trečiojoje mūsų aksesuarų „topo“ pozicijoje įsitaiso būtent ši.


Konsultuojame visą parą arba galite palikti pranešimą. Vidinę blykstę galima palenkti į viršų (su 5T išorine turbūt taip negalima?). Laba diena, Pirkau bateriją (ne originalią) fotoaparatui Canon Ixus 700, tačiau pakrovus bateriją ir įdėjus ją į aparatą rašo:. Reikų jį vežti į Fujifilm serviso centras:.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...